Val misterios de sinucideri din România – există vreo explicaţie ezoterică, ascunsă publicului?


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Ieri, 3 mai 2022, o mare parte din mass-media autohtonă a vorbit despre un val de sinucideri care a avut loc în România, cel mai şocant fiind cazul mamei care s-a aruncat de pe bloc, împreună cu cei doi copii ai ei. Poliția Română a identificat numeroase sinucideri inexplicabile în București, Timiș și Harghita. În Harghita, un soț și o soție au fost găsiți împușcați în casa lor, iar un alt cuplu căsătorit a fost găsit fără viaţă într-un bloc din Bucureşti. În cazurile respective, autoritățile române susțin faptul că oamenii aceștia ar fi comis anumite crime, apoi s-ar fi sinucis.

Psihologii au încercat să găsească tot felul de explicaţii pentru aceste sinucideri – cea mai simplă explicaţie fiind aceea că, atunci când cineva se află copleşit de greutăţile din viaţă, într-un mod laş alege să-şi pună capăt vieţii. S-a mai dat vina, totodată, pe pandemia de Covid-19, care a schimbat vieţile tuturor, dar totuşi, cum poate fi înţeles acest val de sinucideri?

În lumea ocultă există alte explicaţii pentru sinuciderile oamenilor: entităţi negative, situate în plan subtil, încearcă să ia sub control sufletele oamenilor deznădăjduiţi de viaţă şi apoi, le insuflă în subconştient şi apoi în mintea conştientă, ideea sinuciderii. Entităţile negative se hrănesc cu astfel de suflete care se sinucid şi au nevoie de ele… iar în perioada aceasta grea de pe Terra (pandemie, război, foamete, criză economică, degradare socială etc.), entităţile pur şi simplu profită de slăbiciunile oamenilor.


Lasă un comentariu