Bufniţa e folosit ca simbol atât de extratereştri (demoni) cât şi de organizaţiile oculte de pe Terra


Aşa cum se ştie, bufnița este o denumire comună pentru păsările din ordinul strigiforme, care cuprinde buhele, cucuvelele, huhurezii, strigile și alte păsări răpitoare de noapte. Bufnițele au ochi globuloși așezați frontal, cioc puternic, încovoiat, văz și auz foarte bine dezvoltate. Dar, încă din vechime, bufniţa se numără printre vieţuitoarele cu o simbolistică foarte bogată, având semnificaţii aparent contradictorii: moartea sau înţelepciunea, dar cu amendamentul că în unele credinţe înţeleciunea şi moartea se împleteau, zeitatea morţii cunoscând şi secretele vieţii, ale naşterii şi ale reîncarnării. De exemplu, în mitologia sumeriană, zeiţa morţii, Lilith, era reprezentată ca o femeie goală încadrată de două bufniţe. Iar în mitologia greacă, bufniţa este simbolul Atenei, zeiţa înţelepciunii.

Într-o carte foarte interesantă, The Messengers: Owls, Synchronicity and the UFO Abductee, pe care o puteţi cumpăra de pe amazon.com, autorul, Mike Clelland, ajunge la concluzia că există o legătură ciudată între bufniţe şi OZN-uri / creaturi extraterestre.

În capitolul intitulat „Bufniţele, ca o memorie de ecran” autorul demonstrează un lucru foarte interesant: fenomenul OZN folosește de multe ori motivul bufniţei, ca mijloc pentru a masca natura reală a anumitor întâlniri cu OZN-uri. Martorii spun că au văzut bufnițe imposibil de mari, în timp ce conduceau noaptea târziu. Oare fenomenul OZN utilizează imaginile de tip bufniţă pentru a încerca să asigure că martorul nu reușește să realizeze ce s-a întâmplat cu adevărat?

Într-un alt capitol, intitulat „Bufniţele şi răpiţii din OZN-uri”, se arată că multe întâlniri dintre bufnițe și răpitori implică bufnițe reale. Cu alte cuvinte, după cum arată Mike Clelland de nenumărate ori, răspunsul la acest puzzle ar putea fi acela că extratereştrii hipnotizează oamenii care să se gândească că au văzut bufnițe, mai degrabă decât extratereştri.

De-a lungul timpului, mai mulţi martori au relatat că au observat „oameni-bufniţă”. Şi am să dau doar un singur exemplu. La 21 mai 1973, în Kristianstad, Suedia, un grup de localnici a observat o „uriaşă pasăre neagră” deasupra capetelor, la vreo 30 m înălţime. Unul dintre martori avea un aparat foto cu teleobiectiv dar când a vrut şă expună şi-a dat seama că filmul se blocase. Sau a fost blocat? Găsiţi mai multe exemple în articolul acesta – Oamenii-bufniţă există! – pe care l-am publicat în 2009.

Şi mai interesant e faptul că, în afară de piramide, ochiul atotvăzător şi pentagrame, cei din Oculta Mondială / Illuminati (structura care conduce lumea pe ascuns), folosesc bufniţa ca şi simbol ocult. A nu se uita că bufniţa este folosită ca simbol principal de către celebra organizaţia satanistă Bohemian Groove. Oare întâmplător? Oare e o coincidenţă faptul că bufniţa e folosit ca simbol atât de extratereştri (demoni), cât şi de organizaţiile oculte de pe Terra?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock