Legătura secretă a regilor şi nobililor lumii cu extratereştrii reptilieni! Fotografiile incredibile din castelul Peleş care arată că şi familia regală a României are legături oculte cu reptilienii!

21.376 vizualizari

dragonregeMihaiExistă un mare secret al marilor familii regale şi nobiliare europene: acestea au legătură cu reptilienii (dragonii / şerpii / balaurii) din vechile legende omeneşti. Nu degeaba se vorbeşte de „sângele albastru” al regilor şi prinţilor; acesta curgea prin venele reptilienilor. E posibil ca dragonii/reptilienii/balaurii din legende să fi existat cu adevărat. Într-un articol din 2013 (Dragonii din legende sunt de fapt extratereştrii de pe Sirius care au coborât pe Pământ pentru a împărtăşi din înţelepciunea lor oamenilor) spuneam cum un cercetător elvețian, care a studiat diverse mituri, legende și basme despre dragoni din Europa, Asia, Africa și America, au ajuns la concluzia că strămoșii noștri chiar i-au întâlnit pe dragoni, între anii 2.500-4.000 î.Hr., ei provenind de pe o planetă din jurul stelei Sirius.

E posibil însă ca aceşti dragoni extratereştri să nu fi dispărut total de pe Pământ ci să fi format (poate prin hibrizi) marile familii regale ale omenirii care au condus Pământul din vechime. Astfel, se pare că printre descendenţii de azi ai regilor, prinţilor şi marilor nobili s-ar găsi „sânge albastru” provenind de la vechii dragoni extratereştri de pe Sirius. Acesta e un mare secret păstrat cu sfinţenie în interiorul acelor familii. De aceea, căsătoriile între membrii familiilor regale sau nobiliare aveau loc doar între ei, iar acei membri care se căsătoreau cu „oameni obişnuiţi” din popor, fără „sânge albastru” au fost, de obicei, excluşi şi marginalizaţi.

În afară de vechile basme şi legende despre dragoni, ca dovezi mai avem existenţa în foarte multe blazoane ale marilor familii regale şi nobiliare europene a dragonilor sau şerpilor. De ce? Pentru a arăta legătura lor cu vechii dragoni extratereştri care au venit pe Pământ în timpuri imemoriale. Acest lucru s-a întâmplat şi în unele familii boiereşti şi domnitoare române, care s-au înrudit cu marile familii regale europene. Am scris în ianuarie 2013 acest articol (Blazonul familiei Sturdza: o cruce încolăcită de un şarpe. Simbol ocult sau apartenenţă la aristocraţia reptiliană?) despre prezenţa unui şarpe în blazonul familiei boiereşti şi domnitoare Sturdza.

În articolul de faţă, vă voi prezenta vizual prezenţa dragonilor / şerpilor în elementele decorative ale Castelului Peleş, care se ştie că a fost construit de primul rege al României, Carol I, ce aparţinea de vechea familie nobiliară germană Hohenzollern. Este clar că şi această familie germană, din care provine şi actualul rege Mihai I, avea legături cu vechii reptilieni… astfel nu-mi explic prezenţa atâtor elemente decorative de dragoni / şerpi peste tot în castelul Peleş. Toate fotografiile din acest articol au fost realizate de către mine personal în iulie 2014, atunci când am vizitat Peleşul pentru a patra oară în viaţă. Special am căutat să fotografiez acele decoraţiuni care dovedeau prezenţa reptiliană în trecutul familiei regale a României.

reptilian1

reptilian2

reptilian3

reptilian4

reptilian5

reptilian6

reptilian7

reptilian8

reptilian9

reptilian10