Povestea incredibilă a lui Akiane, fata care a văzut atât paradisul, cât şi pe Dumnezeu! Şi i-au ieşit nişte tablouri superbe…


akiane tablouÎn anul 2006, postul de televiziune CNN a difuzat un reportaj, în care e vorba de o extraordinară pictoriţă americană, pe nume Akiane (la vârsta reportajului avea doar 12 ani). Nu ştiu dacă aţi auzit de această Akiane, dar pentru cei care încă n-au aflat, mi-am permis să traduc prima parte a reportajului CNN (din păcate, videoclipul YouTube nu mai există astăzi).

O artistă autodidactă, care spune că inspiraţia ei vine din ceruri.  Tablouri care sunt spirituale, emoţionale şi care sunt create de o fetiţă de 12 ani. Numele ei este Akiane şi a început să picteze de la vârsta de doar 6 ani. Dar viziunile sale, pe care ea le-a numit ca fiind „inspiraţii de la Dumnezeu” au început atunci când fata avea doar 4 ani.

Mama lui Akiane: „Prima dată când a venit la mine, ştiam că pentru ea era ceva real: despre viziunea lui Dumnezeu, despre locurile pe care ea le-a vizitat”.

Ea a început să-i descrie mamei sale, în detalii suprinzătoare, vizita sa în paradis.

Akiane: „Erau nişte culori nepământeşti…sute sau milioane de culori….”

Mama ei, în mod remarcabil, era ateistă. Conceptul de Dumnezeu n-a fost discutat niciodată în casa lor.

Akiane: „I-am explicat: mamă, trebuie să mă crezi. Aceasta este o cale diferită prin care Dumnezeu doreşte să trec.”

Pentru fetiţa de 4 ani, Dumnezeu a devenit o parte din viaţa ei şi, până la urmă, o parte şi din familia ei.

Mama lui Akiane: „Eu cred că Dumnezeu ştie, atunci când îşi alege copiii în fiecare familie”.

Akiane îl descrie pe Dumnezeu la fel de strălucitor aşa cum îl pictează: „Cred că Dumnezeu e pentru mine strălucitor, într-o lumină pură, e puternic, mare, iar ochii săi sunt minunaţi”.

Totul pare o poveste minunată de convertire a unui ateist în credincios lui Dumnezeu, prin puterea artei…


Lasă un comentariu