Priviţi interiorul aproape ireal al acestei case – ascunde vreun mister?


Dacă vă uitaţi în fotografia din acest articol, vedeţi interiorul maiestuos al unei case imense, vechi, iar gândul te duce imediat la basme, legende. Şi probabil că aţi să aflaţi unde se află această casă, cine a construit-o şi dacă se poate vizita. Se ascunde un mister în spatele ei? Însă probabil că veţi fi foarte dezamăgiţi şi asta pentru că acest interior aproape ireal a fost construit special pentru a se filma o peliculă cinematografică – „Crimson Peak” – şi probabil că la ora actuală nici nu mai există.

„Crimson Peak” (2015) este un film american gotic de dragoste / horror / fantezie, regizat de Guillermo del Toro. Subiectul filmului este următorul: o tânără moștenitoare se căsătorește cu un aristocrat britanic misterios și se mută în terifianta lui casă strămoșească, aflată în ruină, unde descoperă secrete sinistre.

Revenind la casa din „Crimson Peak”, putem afla detalii despre ea din articolul din business insider.com – Here’s how the creepy haunted house in ‘Crimson Peak’ was created. Astfel, se pare că această casă gotică de 3 nivele a fost construită în câteva săptămâni, şi a fost atât de bine realizată pentru a părea un castel vechi, încât extrem de puţine efecte grafice pe calculator au fost folosite (doar pentru tavanul casei și gaura uriașă, unde lumina strălucește în foaier).

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO