Opinia unui ezoterist despre misterele ascunse din interiorul Pământului: acolo ar exista viaţă, un soare puternic şi o gravitaţie extrem de slabă?


Pamantul golÎn acest articol am să vă prezint câteva informaţii ezoterice, care cu greu le puteţi găsi, şi care mi-au fost relatate de un colaborator apropiat, în urma cercetărilor personale.

Toate planetele, stelele și sateliții naturali sunt goale pe dinăuntru. Nu există excepții. Dacă o să vă uitaţi în revista „Life” din 10 noiembrie 1967 o să vedeţi o fotografie a Pământului care arată un diametru de circa 2.500 de km în zona polară nordică a planetei noastre.

Întotdeauna am fost învățați că Pământul este rotund, o sferă. Acest lucru este oarecum adevărat, însă, partea superioară a planetei, după ce a fost lovită de un corp ceresc în urmă cu milioane sau miliarde de ani în urmă, este una foarte plată.

Cele mai multe fotografii spațiale ale Pământului fie șterg partea superioară a planetei, fie sunt „photoshopate” pentru ca publicul să vadă ceea ce trebuie să vadă. Şi asta pentru a nu se observa deschiderea largă din zona Arcticii, deschidere care duce tocmai până în centrul Pământului.

Dacă am reuşi să facem o călătorie în centrul Pământului (la fel ca Jules Verne), am observa că am pierde rapid din greutatea corporală, iar noi am deveni din ce în ce mai uşori. Şi asta pentru că gravitaţia acţionează din ce în ce mai slab spre centrul Pământului. Gravitaţia, pe de altă parte, nu este ceea ce ne învaţă fizica actuală; gravitaţia este, de fapt, produsă de mare radiații penetrante în spectrul electromagnetic la o frecvență de aproximativ 1 trilion de cicluri pe secundă. Dar radiaţiile acestea penetrante au un efect mult mai slab în interiorul Pământului, de aceea gravitaţia e din ce în ce mai redusă.

Oriunde în interiorul Pământului, nu mai există deloc umbre, deoarece lumina este conținută în particulele care vin din toate direcțiile și nu dintr-o singură sursă. Cu alte cuvinte, aerul însuși pare să strălucească în interiorul Pământului.

Iar acolo chiar există viaţă! Diferite forme de plante și animale ajung să crească mult mai mari decât pe suprafața planetei noastre. La o adâncime de aproximativ 1.000 de kilometri, se ajunge la un spațiu în care gravitaţia este aproape de zero. De asemenea, un fel de soare interior s-a format, deoarece acolo s-au concentrat particulele de lumină.

În timpul cât exista Atlantida, se putea observa şi lumina Soarelui interior, nu doar cea a Soarelui exterior, astfel încât nu exista zi şi noaptea ca acum, ci zi şi un fel de amurg.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO