Generalul român Emil Străinu şochează: „Un prieten colonel din Armata României s-a întâlnit faţă în faţă cu doi extratereştri reptilieni, ce aveau pielea ca de crocodil”! Colonelul i-a fotografiat pe reptilieni, dar supriză… !


Multă lume îl cunoaşte deja pe generalul (r) Emil Străinu, expert în radiolocație și doctor în războiul geofizic. În prezent, el ocupă următoarele poziții: consilier al Parlamentului român pe probleme de ameninţări neconvenționale și asimetrice, directorul Centrului de Cercetare privind OZN-urile și Psihotronica, fondator al Asociației pentru Studiul Fenomenelor Aerospaţiale Neidentificate. El este, de asemenea, autor a zeci de cărți ezoterice.

Generalul Emil Strainu este invitat la cele mai importante evenimente ezoterice din lume și a scris zeci de cărți care răspândesc adevărata cunoaștere. El vorbește despre extratereştri, intratereştri și sute de alte subiecte interesante. El a susținut întotdeauna că există extratereștrii reptilieni, că ei au baze / mari orașe subterane, dar a refuzat să meargă mai de departe. De fiecare dată când a fost întrebat, el a spus: „Nu mă duc mai departe cu privire la acest subiect!” Oare îi este interzis să facă acest lucru?

Dupa ce a citit cărțile lui Arian Hava, „Inuaki, reptilianul din mine” (1 și 2), generalul Strainu a contactat-o pe autoare ​​pentru că avea să-i povestească o întâmplare uluitoare care dorea ca Hava s-o includă în cea de-a treia carte cu privire la acest subiect: „Anunnaki Vs. Anunnaki„. Acestă povestire a ajuns în prefața cărții. În ea, generalul Străinu vorbește despre un bun prieten de-al său, care a văzut două ființe reptiliene într-o dimineața devreme (ora 5), în Munții Retezat. Prietenul său este o figură militară cunoscută, un ofițer de rang înalt, specializat în războiul de comando, care a cerut ca identitatea să-i fie protejată. El a servit în Iraq, Afganistan, Africa și America de Sud. În prezent, el se află într-un alt teatru de război în Orientul Mijlociu. De asemenea, generalul Străinu a menționat că prietenul său nu este vreun fan SF sau ufologie şi că are încredere în el, fiind mai presus de orice îndoială.

Evenimentele au avut loc după cum urmează: Ofiţerul de rang înalt, să-i spunem colonelul X, venea dintr-o mică excursie, fiind singur în munți. El se apropia de București, atunci când mașina lui semnaliza că nu mai avea combustibil, așa că a tras într-o mică stație de benzinărie din mediul rural.

Era 5:00 – 5:10, așa că nimeni nu mai era în jur. Colonelul X a observat un Hummer kaki, cu geamuri negre, parcat în afara stației de benzină, cu motorul pornit, dar nimeni nu se afla în jurul lui. După ce şi-a pus combustibil, el a plătit şi s-a dus înapoi spre SUV-ul său. Dar, în acel moment, a observat că se deschide ușa de la şofer a Hummer-ului, iar în interiorul acestuia a văzut o ființă reptiliană! Reptilianul nu avea haine, dar purta cizme militare! El era acoperit în întregime cu solzi verzi (la fel ca un crocodil) și avea o creastă de tip șopârlă pe cap.

Reptilianul l-a văzut pe colonelul X, apoi a ieșit din mașină nestingherit, în timp ce militarul se tot holba la el. Extraterestrul a scos niște sunete ascuțite către cineva din interiorul maşinii, de data asta nervos, apoi s-a întors la volan și a demarat. Automobilul nu avea plăcuțe de înmatriculare, nici pe față şi nici pe spate.

Colonelul X a apreciat că reptilianul avea 2 metri înălţime şi ochi galbeni, asemenea unei pisici. Militarul s-a uitat în jur să vadă dacă cineva mai era martor la eveniment, dar el era singur. Apoi, el a observat camera video din staţia de benzinărie. Din păcate, vânzătorul staţiei i-a spus că acea cameră video era doar de decor, nefiind de niciun folos în mod practic, doar pentru a-i speria pe posibilii tâlhari. Gândindu-se că toate scena a fost doar o farsă foarte bine jucată, s-a întors în mașină și şi-a continuat călătoria.

După mai mulţi km parcurşi, în care era încă foarte frământat de evenimentele recente, colonelul X a văzut același Hummer, cu toate cele patru uşi deschise. În plus, în afara drumului, el a observat doi reptilieni de culoare verde închis, care păreau să se certe între ei. Al doilea reptilian era ceva mai mare decât primul; nu purta haine sau cizme, avea picioare de tip șopârlă și, spre deosebire de primul, mai avea o coadă.

Pe şosea mai erau maşini, dar șoferii treceau lângă creaturi, fără ca nimeni să oprească. Colonelul X și-a luat telefonul din maşină şi a făcut mai multe fotografii ale reptilienilor, care au fost total neglijenţi privind acest eveniment. După 3-5 minute, cei doi reptilieni s-au întors în  mașină și au condus înapoi, în direcția din care au venit iniţial. Colonelul se uită din nou la fotografiile de pe telefonul său mobil și s-a grăbit spre București, cu scopul de a-l contacta pe generalul Străinu, pentru a decide împreună ce să facă cu aceste imagini uimitoare.

Întors la București, telefonul său arăta 11 imagini, însă toate acestea erau complet verzi. Împreună cu generalul Străinu, colonelul s-a dus către o companie de servicii de telefonie, dar care nu i-a putut ajuta. Era ca și cum colonelul a fotografiat o lumină verde strălucitoare.

Generalul Emil Străinu a concluzionat: „Un singur lucru este sigur: că trăim într-o lume pe care noi doar credem că o știm, având o impresie falsă că suntem stăpânii ei. De fapt, suntem doar nişte chiriaşi, pe o planetă care nu ne aparține, neavând nicio idee care este cu adevărat scopul nostru”.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock