Întoarcerea zeilor Anunnaki! Giganţi de 3 metri se plimbă pe străzile din apropierea piramidelor egiptene!


anunnaki se reintorcAu acești oameni 3 metri înălţime? Un utilizator YouTube, pe nume MrMBB333, cu mai mult de 16 de milioane de vizualizări și 30.000 de abonați, susține că se uita la piramidele egiptene pe Google Earth, când a cercetat şi o zonă urbană din apropierea piramidelor. Iar aici, el a dat peste o fotografie în care se văd doi oameni giganţi pe străzi.

În videoclipul „Incredibil! Doi giganţi au fost văzuţi lângă piramidele din Giza”, MrMBB333 speculează că cei doi bărbaţi supradimensionaţi, ce merg pe jos unul către altul peste o stradă, ar putea fi descendenți ai oamenilor care au construit inițial piramidele uriașe din Egipt, sau chiar descendenţi ai zeilor Annunaki (un grup de divinități sau zei din culturile mesopotamiene antice, despre care se crede că ar fi creat omenirea).

Că acei doi oameni sunt giganţi, e adevărat: dacă ne uităm la talia acelor bărbaţi, ei trec bine de partea de sus a uneia din maşinile din fundal. E posibil ca, într-adevăr, ei să aibă 3 metri înălţime.

Unii din cei care au vizionat videoclipul sunt convinşi cu spusele autorului. De exemplu, un utilizator pe nume Unkulmark a scris: „Poate că Annunaki s-au aflat aici tot timpul și n-au plecat niciodată de pe Pământ. Teoria că giganții au construit piramidele este una foarte logică. Se spune că este foarte bine pentru sănătate a trăi în interiorul piramidelor şi poate că acolo au trăit acei giganţi”.

Un alt utilizator remarcă faptul că „nu e vorba de Anunnaki, ci de Raphaim, descendenții Nephilim, îngerii căzuți din ceruri care s-au împerecheat cu femeile de pe Pământ. Pe măsură ce se apropie tot mai mult sfârşitul lumii, vălul care îi protejează în dimensiunea Pământului se ridică şi, în curând, ei se vor manifesta fizic peste tot pământul”.

anunnaki se reintorc 2

 


Lasă un comentariu