Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Entităţi interdimensionale au venit pe Pământ pentru a-i exploata resursele, a-i controla energiile şi a-i folosi pe oameni?


James L. Walden, un american cu doctorat în afaceri, a avut atât de multe experienţe extraterestre, încât s-a decis să le descrie într-o carte. Înainte de prima sa experienţă, nu era deloc interesat de extratereştri, de fenomenul OZN sau de literatura SF.

Povestea sa a început în martie 1992, când o entitate cenuşie de aproximativ 1,30 metri, cu ochi mari şi negri, i-a apărut în cameră pe când se pregătea să stingă lumina şi să meargă la culcare. Aerul s-a răcit foarte mult şi l-a „înţepenit” pur şi simplu pe Walden, care a început să plângă. El spunea că ochiul drept al respectivei fiinţe s-a mărit şi a devenit roşu, de unde a proiectat o rază de lumină roşie pe piciorul lui drept, care a început să-l doară foarte tare. Apoi o rază de lumină albă a fost proiectată puţin sub buric, după care a leşinat şi s-a trezit pe o masă de metal rece, imobilizat şi cu o lumină foarte puternică proiectată asupra ochilor. În jurul său se aflau nişte fiinţe îmbrăcate în „haine albe”. Unele păreau umane, dar majoritatea arătau la fel cu fiinţa din dormitorul său. I-au examinat trupul şi i-au luat diverse mostre.

Walden a auzit o voce în minte repetându-i: „Nu eşti ceea ce crezi că eşti, trebuie să accepţi asta.” În experienţele următoare, el menţionează că i s-a spus că este un hibrid reptilian-uman. După prima sa răpire au început să i se petreacă multe lucruri stranii: „Într-o noapte încercam să adorm, când deodată am auzit un vâjâit, după care o imagine mare a lui George Washington s-a mişcat rapid pe tavan şi apoi s-a oprit în faţa mea, atingându-mi nasul. O voce puternică a spus că George Washington era unul dintre ei şi că eu trebuie să accept faptul că sunt la fel.” Washington a fost un descendent al Iluminaţilor, Mare Maestru Francmason şi primul preşedinte al Statelor Unite.

În anii următori, James Walden a avut multe experienţe cu mici cenuşii şi alţi reptilieni. O entitate întâlnită de Walden a fost o reptilă „interdimensională”, cu o înălţime cuprinsă între 2,5-3 metri, având picioarele lungi. Între braţe şi mijloc avea un fel de „pânză” ca de liliac, care uneori arăta ca nişte aripi. Capul era mare şi prelung ca un pepene, pielea era dură cu pete verzui, iar Walden crede că avea şi coadă Această entitate susţinea că a posedat multe trupuri umane şi că este martora evoluţiei omenirii. Sub hipnoză, Walden şi-a amintit că făcea parte dintr-un grup experimental de embrioni umani crescuţi într-o eprubetă. Embrionul, spunea el, a fost implantat în pântecul mamei sale care nu avea nicio idee despre ce se petrecuse în realitate.

Walden spune că experienţa i-a oferit totuşi o explicaţie a sentimentului că este diferit de ceilalţi copii. El crede că milioane de oameni de pe Terra au fost astfel creaţi ca parte a unui program genetic „extraterestru” şi că sămânţa prelevată în timpul răpirii sale a fost folosită pentru impregnarea femeilor, folosite ca „incubatoare umane”, iar despre embrion el crede că acesta a fost prelevat din pântecul mamei sale mai târziu.

La un moment dat, răpitorii extratereştri i-au spus lui Jim Walden că o rasă interdimensională a colonizat Pământul şi că aceşti colonişti au venit să exploateze resursele planetei, să-i controleze energiile şi să folosească oamenii primitivi ca forţă de muncă. „Aşa cum savanţii noştri au dezvoltat anumite animale pentru a le servi drept hrană, muncă şi distracţie, savanţii extraterestri au dezvoltat fiinţele umane din aceleaşi motive – şi posibil din altele.” Walden afirmă că „extratereştrii” pot programa răspunsuri emoţionale ale hibrizilor lor pentru a produce „nefericire, gelozie, pasiune sau dragoste” şi că în momentul primei colonizări a Pământului de către reptilienii interdimensionali ei au avut dificultăţi de reproducere în acest loc.


Lasă un comentariu