Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

În 1942, un dirijabil a dispărut câteva ore, apoi a reapărut fără echipaj! S-a dus într-o altă dimensiune?


În august 1942, un dirijabil a dispărut, apoi a reapărut câteva ore mai târziu, fără echipaj. Dirijabilul – L-8 – era un dirijabil clasa L al Marinei Statelor Unite, care a decolat de pe Insula Comorii, San Francisco (California / SUA), și a dispărut rapid peste ocean, lângă Fort Funston.

Când a reapărut din nou câteva ore mai târziu, totuși, ceva nu era în regulă – dirijabilul se comporta ca și cum nimeni nu avea controlul asupra lui și la scurt timp după aceea a coborât la sud de San Francisco.

La investigarea locului accidentului, anchetatorii au descoperit, spre surprinderea lor, că nu există nicio urmă a celor doi membri ai echipajului care se aflau la bord când dirijabilul a decolat.

Și mai ciudat era faptul că parașutele și sistemele radio ale aeronavei funcționau bine, ceea ce înseamnă că, dacă ar fi existat o problemă, oricare dintre membrii echipajului ar fi putut semnaliza nevoia pentru asistență. În plus, nu exista nicio dovadă a vreunei defecțiuni care s-ar fi putut întâmpla pe dirijabil. Părea că echipajul a sărit peste ocean fără niciun motiv aparent.

O căutare și o investigație extinsă asupra incidentului nu a oferit nicio explicație asupra a ceea ce s-ar fi putut întâmpla și nicio urmă a celor doi membri ai echipajului nu a fost găsită vreodată.

Chiar și astăzi, la 80 de ani distanță de eveniment, ceea ce s-a întâmplat rămâne un mister total.

Sursa (traducerea și adaptarea proprie): msn.com


Lasă un comentariu