Minerii din Siberia au dezgropat din permafrost o statuie ciudată a unui înger, cu scut și sabie


Minerii din zăcământul de cărbune Elga (Yakut) din Siberia / Rusia, au găsit o statuie ciudată sub forma unei femei cu sabie și scut, iar în spatele ei par să fie aripi, ca un înger căzut. Statuia a fost dezgropată de un excavator.

Minerii își arată emoțiile și entuziasmul când stau lângă statuie. Dacă traducerea din limba rusă este corectă, minerii spun că nu pot descrie sau afirma despre ce este vorba, urmând ca serviciile speciale vor ajunge cu elicopterul pentru a ridica statuia într-o locație necunoscută.

Este posibil să fie necesare studii și examinări suplimentare de către experți pentru a determina semnificația acestui artefact antic potențial valoros, dar, deoarece sunt implicate serviciile speciale, rămâne de văzut dacă vom auzi ceva despre el în viitor.

Sursa: videoclipul YouTube „Un înger cu sabie și scut a fost găsit de mineri” (traducere din limba rusă)

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock