Un cuplu din Brazilia descoperă pe plajă un obiect ciudat care seamănă cu „mâna unui extraterestru”


Văzut pentru prima dată de Leticia Gomes Santiago și iubitul ei, Devanir Souza, obiectul ciudat, pe care a fost descris inițial ca fiind „mâna unui extraterestru”, a devenit rapid viral pe rețelele de socializare. Având cinci apendice asemănătoare degetelor, „mâna” a fost găsită de-a lungul țărmului pe o plajă din Brazilia. „Credem că nu este de origine umană, din cauza dimensiunii și a cantității de oase”, a spus Santiago.

Dar, ce-ar putea fi? La o primă privire, nu este greu de văzut cum a apărut comparația cu extratereştrii – obiectul seamănă într-adevăr cu degetele lungi și subțiri ale extratereștrilor din clasicul film SF „ET” din 1982, regizat de Steven Spielberg.

Departe de a fi apendicele dezmembrat al unui vizitator extraterestru, totuși, acest obiect cu aspect neobișnuit este probabil să fi apărut mult mai aproape de Pământ. Potrivit biologului marin Eric Comin, obiectul ar proveni probabil dintr-o formă de cetacee – un grup de mamifere marine care includ delfinii și balenele. De asemenea, se crede că animalul în cauză a murit acum aproximativ 18 luni.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): Mail Online


Lasă un comentariu