Toţi locuitorii unui orăşel din Canada au dispărut în neant, lăsând intacte casele lor! În ce lume paralelă s-au dus? De fapt, ce s-a întâmplat cu ei?


În ciuda faptului că noi încercăm să găsim explicații logice majorității evenimentelor care au loc în lume, există şi evenimente care nu pot fi explicate în niciun fel. Iar una dintre ele este misterioasa dispariție despre care vom vorbi în acest articol.

În 1932, un vânător de blănuri și-a făcut drum spre lacul Angikuni, Canada. Știa locul, deoarece obișnuia să-și vândă blănurile. Cu toate acestea, când a ajuns la locul respectiv, a simțit că ceva nu este în regulă. Orașul era complet gol şi nu era niciun semn al locuitorilor săi. Cel mai rău dintre toate era faptul că toate casele erau deschise, mâncărurile erau servite pe mese, chiar și focurile erau aprinse. Dar, nici urmă de oameni, de parcă ar fi dispărut într-o clipită.

Lacul Anjikuni este situat în regiunea Kivaliq Nunavut, Canada. Lacul este renumit pentru diversitatea faunei acvatice de apă dulce. De aceea, un grup de pescari locali a decis să înființeze un oraș pe malul lacului. Astfel se creează oraşul Angikuni.

Orașul, pe lângă pescuit, era renumit și pentru băuturile sale. Locuitorii făceau vin și bere din lemn; această băutură a devenit faimoasă în regiune, așa că încetul cu încetul, au început să primească vizite constante.

Joe Labelle, un vânător canadian, era, de asemenea, iubitor al acestei băuturi. De aceea, a vizitat orașul în mod constant, profitând de ocazie pentru a-și vinde şi blănurile. Cu toate acestea, după ce a pășit în oraș, un sentiment ciudat l-a cuprins. O liniște uimitoare a înconjurat întregul oraș și împrejurimile sale. El chiar a crezut că se află în altă parte, greşind locaţia.

El merse pe străzi fără să găsească nicio urmă de oameni. Sperând că se află în casele lor, el a așteptat afară pentru a vedea dacă iese cineva, dar totuși, nu a putut găsi pe nimeni. Peste tot era o atmosferă grea şi înfiorătoare. Acest lucru nu se întâmplase niciodată în multiplele sale vizite.

După ce a rătăcit un timp prin oraș, a decis să meargă la casa cunoscuților săi. I-a strigat după numele lor, dar nu a primit niciun răspuns. Așa că a decis să intre într-una din case. Era goală, dar totul se afla pus în ordine. Totul arăta de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. A găsit chiar și o oală cu orez pus pe foc.

La fel era şi în casa următoare, precum şi în altele. Labelle s-a dus repede la cel mai apropiat post de poliţie din regiune şi a povestit ceea ce s-a întâmplat. Imediat, forțele de poliție au apărut la fața locului și au efectuat o cercetare extinsă, dar fără noroc.

Nu i-au găsit pe locuitori, dar s-a descoperit ceva şi mai înfiorător: aproape toate mormintele din cimitirul satului erau goale, de parcă cineva le-ar fi profanat. În depărtare, se auzeau urletele a 7 câini de sanie, care au fost găsiți flămânzi, palizi și aproape lipsiți de viață. Experții au dedus că aceşti câini au făcut tot ce era posibil pentru a-și apăra stăpânii, dar nu au reușit.

Niciunul dintre organele de anchetă nu a reușit să deducă misterul dispariției locuitorilor acestui orăşel. Sătenii din localităţile din jur au declarat că au văzut o lumină ciudată care s-a pierdut pe cerul nordic. Acest lucru a creat tot felul de ipoteze privind dispariţia misterioasă, inclusiv legate de o posibilă răpire extraterestră.

Ce s-a întâmplat cu adevărat cu locuitorii din Angikuni? Povestea a apărut pentru prima dată în 1959 în cartea „Stranger than Science”, scrisă de cercetătorul în ozenistică, Frank Edwards. Este doar o poveste inventată? Vom ajunge vreodată să cunoaștem întregul adevăr?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO