Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Un iPhone a fotografiat un obiect ciudat pe cer, care pare a fi din alte lumi!


De pe grupul de Facebook UFO Disclosure Group, am citit o postare extrem de interesantă, însoţită de o fotografie şocantă. Citez din postare:

„(…) În timp ce îmi plimbam câinii pe pajiștile locale din Manchester (Marea Britanie), am simţit brusc nevoia să mă uit sus pe cer. Chiar sub norii joşi, la aproximativ 150 de metri înălţime, era un obiect (cutie) cu aspect metalic, de culoarea bronzului. Cutia staţionară avea trei însemne circulare pe lateral, și nu reacționa la vânturile de 25 km/h din acel moment.

Mi s-a făcut părul măciucă şi simţeam adrenalina din mine. Am observat obiectul timp de câteva secunde, şi apoi am întins mâna către iPhone. Câinii mei păreau să-mi simtă emoțiile. Mi-am ridicat telefonul pentru a încerca să fotografiez obiectul, dar ecranul nu mai mergea. Am încercat cu disperare să îl activez, urmărind în același timp obiectul plutitor. Apoi, telefonul a prins viață din nou, cu un mesaj care spunea că iPhone-ul a suferit o „cădere critică”; aceasta a fost prima și singura dată când s-a întâmplat aşa ceva iPhone-ului (…) Când mi-am ridicat privirea înapoi spre cub, acesta a dispărut.

Întâmplarea a avut loc în 2020 și încă mi se face pielea de găină când îmi amintesc evenimentul”.

Când te uiţi la fotografia cu acel obiect zburător, pare a fi celebrul „Cub Borg” din serialul SF „Star Trek”, dar de mărime mult mai mică…


Lasă un comentariu