Este incredibil ce-au reuşit ruşii să facă cu telepatia, printr-o serie de experimente!


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Încă de pe vremea sovieticilor, cercetătorii ruşi au încercat să aprofundeze aşa-zisele „fenomene paranormale”, telepatia fiind cea mai studiată dintre ele. Astfel, în anii 60 ai secolului trecut, sovieticii organizaseră deja mai multe centre de cercetare specializate în experimente telepatice de nivel academic, precum și mai multe echipe interdisciplinare, formate din fiziologi, fizicieni, psihologi, matematicieni, ciberneticieni, neurologi și ingineri, pentru investigarea telepatiei. Au fost făcute o serie de experimente implicând transferarea gândurilor la mari distanțe (de până la 4.000 de km).

Telepații pot recepționa aceste gânduri, prin contopirea corpului biofizic cu cel al obiectivului și transmiterea informației care există în câmpul biofizic al obiectivului. Odată ce informația a fost recepționată, câmpul biofizic al telepatului poate apoi să o descarce și să înceapă citirea informației care a fost obținută din creierul obiectivului. Astfel pot fi citite gândurile unei persoane.

Telepatia devine ceva mai dificilă când se execută cu obiective din străinătate care vorbesc o altă limbă. Acest obstacol se poate depăși de către telepații experimentați făcându-se apel la limbajul seminal arhetipal, pe care telepatul îl poate învăța să-l înțeleagă din mintea străinului. Se reduce însă acuratețea…

Însă, ruşii au mai reuşit şi altceva în toate aceste experimente. Ei au reuşit să denatureze semnalele telepatice, prin introducerea unui al treilea telepat, care putea determina când există un flux al gândurilor între doi telepați. Astfel, rușii și-au dat seama că ei pot nu numai să întrerupă acest flux, dar şi că îl pot schimba prin voința acestui al treilea telepat, care ar putea să substituie gândurile. Prin această metodă, rușii au fost capabili să pătrundă în conversațiile telepatice și să substituie mesajele și imaginile pe care doreau.


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO