Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Cercetătorii ruşi au identificat forme de viaţă bizare pe planeta Venus, după analiza unor fotografii făcute de sondele spaţiale sovietice în anii 70-80


Un grup de cercetători ruși a analizat imagini ale suprafeței planetei Venus și au descoperit ceva care ar putea fi o dovadă a prezenței ființelor vii pe această planetă. În fotografiile panoramice de pe Venus, realizate între 1975 și 1982, cu ajutorul sondelor sovietice Venera-9, Venera-10, Venera-13 și Venera-14, cercetătorii din orașul Novosibirsk au identificat ceea ce par a fi obiecte/fiinţe aflate în mișcare, având o structură stabilă. Contururile acestor obiecte/fiinţe seamănă cu creaturi terestre, cum ar fi șopârle, scorpioni sau chiar ciuperci.

Potrivit oamenilor de știință, numeroasele imagini arată că, în timp, presupusele forme de viață și-au schimbat locația. În plus, experții spun că ele se diferențiază de formațiunile geologice din jurul lor.

Venus nu ar fi o planetă prea ospitalieră pentru existenţa vieţii aşa cum este ea, din cauza temperaturilor ridicate, însă ipoteza oamenilor de știință ruși se bazează pe faptul că toate condițiile necesare pentru apariția și menținerea formelor de viață extraterestre pot fi diferite de cele de pe planeta noastră.

Într-un articol publicat acum câţiva ani în revista “Solar System Research”, după analiza fotografiilor realizate de sonda sovietică Venera-13, un cercetător rus a identificat “un disc”, “o cârpă neagră” şi “un scorpion” pe Venus.

Foto: pixabay.com (Commons Creative – free)