Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Binecunoscuta profetă „Maica Shipton” ne vorbeşte din secolul XV despre OZN-uri argintii şi extratereştri! Ce-a văzut ea?

  •  
  •  
  •  
  •  

blankCred că mulţi dintre voi au auzit deja de faimoasa profetă „maica Shipton”. În „Enciclopedia Vrăjitoarelor”, putem întâlni următoarele despre Maica Shipton:

„Este o vrăjitoare din Anglia secolului XV, clarvăzătoare, care se pare că ar fi prevestit invenţii ştiinţifice, noi tehnologii, războaie şi politica pentru secolele următoare, toate fiind scrise în versuri. Este posibil ca „profeţiile ei să fie opera, invenţia unor scriitori care au trăit după ea printre care şi Richard Head, care i-a publicat previziunile în 1667, un scriitor anonim care a publicat în 1668 „Istoria Stranie şi Minunată a Maicii Shipton“, şi un om pe nume Hindley care a redactat prevestirile Maicii Shipton în 1871.

Profeţiile ei se refereau la automobile, telefoane şi telegraf, goana după aur din California şi Palatul de Cristal din Londra. Tot ei i se atribuie prevestirea Războiului Civil din Anglia, Marele Foc din Londra (1666), descoperirea tutunului şi a cartofilor în Lumea Nouă, cel de-al doilea război mondial, şi mişcarea de emancipare a femeilor. Monumentul său comemorativ, peştera Maicii Shipton, se află în Knaresborough”.

Următoarele 12 rânduri scrise de Maica Shipton sunt remarcabile din mai multe puncte de vedere. În primul rând, ele prevestesc fenomenul OZN (ceea ce reprezintă o scuză pentru ca unele guverne să fi „pus bine“ colecţia de versuri). Maica Shipton chiar vede navele spaţiale argintii asemănătoare cu nişte şerpi, care au fost observate de atâtea ori în ultimii ani… Într-un fel, viziunea ei este similară cu visul pe care Edgar Cayce l-a avut în 1936, şi în care a văzut „bărbaţii cu bărbi lungi, puţin păr şi ochelari cu lentile groase care călătoreau în nave zburătoare de metal, lungi, în formă de trabucuri, care se mişcau cu o viteză foarte mare”.

Este posibil ca Maica Shipton să fi sugerat în viziunile ei, că aceşti vizitatori se întorceau încă o dată pentru a contribui la ceea ce Cayce a numit înţelegere.

Şi înainte de reînnoirea rasei
Un şarpe argintiu apare
Şi din el vin fiinţe necunoscute
Care se coboară pe pământ.

Aceste fiinţe pot ilumina
Mintea generaţiilor viitoare
Şi le vor arăta
Cum să trăiască şi să iubească.

Şi vor înzestra copiii
Cu o a doua vedere,
Ca să poată creşte gratioşi, semeţi,
Iar atunci Epoca de aur se va înnoi.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu