Preşedintele Obama spune că extratereştrii şi OZN-urile nu sunt subiecte atât de secrete pe cât am crede! Totuşi, de ce el a declarat acum jumătate de an că nu poate dezvălui nimic despre aceste subiecte?


Obama extraterestriNu e de mirare că președintele Barack Obama este întrebat despre OZN-uri și extratereștri din când în când. Dar, într-un interviu recent cu revista „GQ”, președintelui i-au fost aduse la cunoştinţă din nou aceste subiecte.

Luni, 17 noiembrie 2015, revista „GQ” a publicat un interviu cu Obama, realizat de către vedeta Bill Simmons. În timpul interviului, Simmons îl întreabă pe Obama:

– „Aţi spus vreodată – Daţi-mi fișierele asasinarea lui JFK, vreau să le citesc. Daţi-mi toate secretele?”. Președintele i-a răspuns:

– „Trebuie să vă spun că e un pic dezamăgitor. Oamenii mă întreabă mereu despre Roswell, extratereștri și OZN-uri, și se pare că lucrurile acestea top secrete nu sunt atât de interesante pe cât te aştepţi. În aceste vremuri, nu mai sunt la fel de secrete pe cât credeţi”.

Din păcate, nu s-a insistat mai mult pe acest subiect, în timpul interviului din „GQ”. Nu demult, în martie 2015, Jimmy Kimmel i-a luat un alt interviu preşedintelui Obama despre OZN-uri și „Zona 51”. În acest interviu, președintele a precizat că el nu este în măsură să dezvăluie  informații despre extratereștri, deoarece aceştia „exercită un control strict asupra noastră.”

Desigur, președintele Obama a spus o glumă. Sau chiar aşa a fost? Ben Hansen, fost agent special FBI si gazda emisiunii „Dosare paranormale”, a analizat interviul lui Kimmel cu Obama și a concluzionat că președintele a fost sincer când a spus: „Eu nu pot dezvălui nimic”, lucru care nu ar trebui să fie deloc surprinzător. Desigur, președintele Statelor Unite are cunoștințe despre „top-secrete”, care nu pot fi divulgate publicului. Dar dacă OZN-urile nu mai sunt „la fel de secrete pe cât credeţi”, de ce președintele refuză de a discuta în mod deschis despre acest subiect?

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO