Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Ceaţa negricioasă şi înfiorătoare care cuprinde un munte din Arizona – nimeni nu ştie ce poate fi…


Haideţi să mai facem încă o călătorie în lumea fascinantă a misterelor care se găsesc pe Terra şi, de data aceasta, să poposim în Arizona (SUA), mai precis în Muntele Casa Grande. Probabil că noi, românii, n-am auzit de acest munte, dar se pare că el este foarte popular printre excursioniştii şi bicicliştii americani.

Însă, mulți care au vizitat această regiune vorbesc despre un fenomen deosebit și înfricoșător pe care l-au observat. Oamenii spun că au văzut o misterioasă ceață negricioasă peste Muntele Casa Grande, care apare noaptea și care, atunci când te cuprinde, simți o neliniște cutremurătoare.

Poveștile despre ceața negricioasă circulă de ani de zile și mulți au încercat să explice cauza acestui fenomen neobișnuit. Acest loc a fost odată căminul unei civilizații antice – „civilizaţia Hohokam”. Aproximativ cu 1.100 de ani în urmă, civilizaţia a dispărut brusc, lăsând însă în urmă ruine străvechi impresionante, pe care le putem admira şi astăzi. Unii cred că ceaţa negricioasă ar fi de vină pentru această dispariţie subită.

O altă explicație pentru fenomenul neobişnuit ar fi acela că ceaţa negricioasă s-ar forma din fumul provenit din vechile arme de foc care sunt folosite în poligonul de tragere Elsy Pearson, care este situat nu departe.

Nimeni nu știe cu adevărat natura adevărată a ceții negricioase, dar el este un fenomen interesant și înspăimântător în acelaşi timp…