Acest loc de pe Pământ se numeşte „Centrul Universului”, datorită unui fenomen incredibil şi inexplicabil


Lumea noastră este plină de lucruri inexplicabile. Facem tot posibilul pentru a explica viața și tot ceea ce ne înconjoară, prin utilizarea științei moderne, iar atunci când ştiinţa o dă greş, spunem că ar fi „voinţa lui Dumnezeu”.

Există o locaţie uluitoare în lume, care este numită „Centrul Universului”, iar aceasta se află în oraşul Tulsa (Oklahoma, SUA). Aici se găseşte o anomalie fizică incredibilă care sfidează legile sunetului, care pare că nu se mai reflectă.

„Centrul Universului” nu este altceva decât un mic cerc de aproximativ 30 de centimetri în diametru din beton, care este înconjurat, la rândul lui, de un cerc mai mare, care este alcătuit din 13 rânduri de cărămizi.

Atunci când staţi în interiorul cercului de beton și faceţi un zgomot, zgomotul produce un ecou care se aude mult mai tare decât cel original. Dar, în acelaşi timp, dacă cineva se află în afara cercului de beton, nu va auzi nimic din ceea ce spuneţi! Şi nu e doar atât. Vocea unei persoane din afara cercului va fi auzită distorsionată şi neclară de o persoană aflată în interiorul cercului de beton.

Acest cerc a fost construit în anii 80, atunci când anvergura unui pod a trebuit să fie reconstruită după un incendiu. Anomalia acustică a acestui cerc are mai multe explicații. Unii oameni cred că locul este un vortex, acolo unde toate energiile cosmice întâlnesc. Sau poate fi vorba de locul de întâlnire al universului nostru cu un univers paralel…

 


Lasă un comentariu