Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

A existat un război necruţător între atlanţi şi extratereştri acum 100.000 de ani? O teorie năucitoare


Pe Internet găseşti tot felul de teorii ciudate privind istorie străveche a omenirii. Cea mai bizară teorie pe care am întâlnit-o până acum ne povesteşte despre Atlantida, extratereştri, Lemuria şi alte subiecte asemănătoare. Ceva delirant!

Iată câteva fragmente sintetizate din această teorie halucinantă:

– Atlantida a fost un continent mic situat în jurul Triunghiului Bermudelor de azi (în Marea Caraibelor), continent care s-a scufundat în anul 75.000 î.Hr., în urma războiului dintre atlanţi şi extratereştri dragonieni. Culmea e că aceşti atlanţi erau urmaşii împerechierii între extratereştrii dragonieni cu rasele albe din America. Ultimii supravieţuitori ai atlanţilor sunt berberii din ziua de azi din Munţii Atlas (Maroc).

– Lemuria a fost un continent situat în Oceanul Pacific, care a fost populat de lemurieni (rasă umană neagră) şi care a fost scufundat parţial de atlanţi cu armele nucleare. Din Lemuria au mai rămas Australia, Noua Zeelandă şi alte insule mici din Pacific.

– Războiul extraterestro-atlant începe în jurul anului 100.000 î.Hr. Atlanţii atacă Lemuria, distrugând-o în parte, luând populaţia în sclavie. Extratereştrii dragonieni reacţionează pe măsură distrugând nuclear Atlantida şi exterminându-i pe atlanţi. În urma acestui fapt, pe Terra se instalează o iarnă atomică de aproximativ 50.000 de ani.

– Extratereştrii dragonieni părăsesc planeta, în vreme ce o parte a raselor umane, împreună cu atlanţi neimplicaţi în conflict, se retrag în bazele extraterestre din interiorul Pământului. Astfel, s-a creat o nouă civilizaţie care nu a avut decât tangenţial contact cu rasele umane rămase la suprafaţă.

– Rasele umane de la suprafaţa pământului rămân în involuţie până în anul 1798, când Napoleon, sprijinit de către cavalerii templieri, ocupă Vaticanul, ocazie cu care ies la lumină diverse documente, care în doar 200 de ani au ajutat rasa umană să atingă gradul de civilizaţie de astăzi.

 


Lasă un comentariu