Nava gigantică, cu un diametru de cel puţin 1,5 kilometri, ce a fost văzută de mii de oameni, deasupra oraşului Phoenix (Arizona / SUA). A fost de origine extraterestră?


Un caz care a rămas celebru în istoria observaţiilor OZN este cel petrecut în zona orașului Phoenix, Arizona (SUA), în anul 1997. Astfel, în seara zilei de 13 martie 1997, un imens obiect în formă de „V” a zburat extrem de lent timp de aproape trei ore pe o distanță de circa 500 de km, putând fi fotografiat și filmat de mii de martori.

Diametrul navei a fost estimat la cel puțin 1,5 kilometri. Uriașul obiect, care era perfect silențios și nu putea fi detectat de radare, a putut fi văzut simultan din cinci orașe diferite. Nava acoperea stelele, dar reflecta luminile orașului. Semăna cu nava extraterestră imensă din filmul SF „Ziua Independenţei” (1996)! Atunci când trei avioane F16 s-au apropiat, gigantica navă s-a înălțat brusc și a dispărut.

Acest eveniment este considerat și în prezent ca fiind unul dintre cele mai senzaționale fenomene OZN care a avut loc, fiind în opinia mai multor cercetători cel care a beneficiat de cel mai mare număr de martori oculari și care a fost cel mai bine documentat prin filmări și fotografii. Unul dintre cele mai bune materiale cu privire la acest fenomen este filmul documentar întitulat „The Phoenix Lights”, adică „Luminile din Phoenix”.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO