Dezvăluire-bombă: militari britanici din forţele speciale se pregătesc pentru o posibilă invazie extraterestră


Aşa cum ne spune cotidianul britanic „The Daily Star”, o unitate de elită de 20 de militari britanici SAS este antrenată pentru a se ocupa cu diverse „ameninţări alternative”, inclusiv cu un posibil atac al extratereştrilor. SAS (acronimul de la Special Air Service) este o unitate a forţelor speciale al Armatei Britanice.

Soldații de elită sunt instruiți să folosească arme neletale împotriva unei varietăți de amenințări potențiale – inclusiv extratereștri. O sursă anonimă a declarat pentru cotidianul „The Daily Star”: „SAS trebuie să fie pregătit pentru orice amenințare. Aceasta include totul, de la teroriști la arme biologice umane, în care cineva a fost infectat în mod deliberat cu un „bug” mortal, şi până la forme de viață extraterestre. Se pot folosi o serie de arme neletale, dintre care una presupune pulverizarea unei spume care acoperă o țintă și se întărește rapid, împiedicând-o să se miște”.

Trupele SAS britanice s-au antrenat alături de forțele speciale americane din SUA. Majoritatea oamenilor cred că viața pe alte planete există. Chiar și Einstein în 1920 a spus: „De ce ar trebui Pământul să fie singura planetă care susține viața umană?” Dacă credem în asta, atunci trebuie să acceptăm că viața extraterestră poate prezenta o amenințare la adresa vieţii umane. Deşi nimeni nu vrea să vorbească public despre asta (pentru că ar suna nebuneşte), nimic nu e exclus.


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO