Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Ce au descoperit vechii egipteni în urmă cu mii de ani, când au construit Marea Piramidă de la Giza? Legătura cu lumina misterioasă a constelaţiei Orionului


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Piramidele misterioase ale Egiptului sunt cele mai studiate structuri construite vreodată. Ele spun o poveste a trecutului și viitorului, cu o exactitate matematică și sincronicitate a evenimentelor, prin analiza stelelor și constelațiilor. Combinația dintre matematică, astronomie, arhitectură și geometrie sacră care au fost folosite se împletesc în așa fel încât e clar că nu există coincidențe. Se aflau cu adevărat egiptenii în posesia cheilor Universului?

Puteau nişte „simpli nomazi” să construiască aceste piramide? Degeaba ne asigură arheologii că la vremea construcţiei piramidelor, egiptenii erau înapoiaţi în tehnologie și foloseau doar instrumente primitive pentru a fi ridicate aceste monumente uriaşe incredibile.

Cea mai cunoscută dintre toate piramidele egiptene, piramida din Giza („Marea Piramidă”), a fost îndreptată către constalaţia Orionului în momentul construcţiei, de aici rezultând un subiect de dezbatere controversat pentru scopul în care a fost construită Marea Piramidă. Orionul se află în centrul galaxiei noastre, Calea Lactee, părând să aibă anumite proprietăți spirituale, chiar și în fizică, matematică și geometrie.

Se pare că în acele timpuri, Marea Piramidă colecta raze de lumină din constelaţia Orionului, ceea ce înseamnă că era ceva important. Orionul este un aspect important pentru unele căi spirituale chiar și astăzi. Dar ce poate fi atât de important în legătură cu Orionul, încât s-a construit Marea Piramidă?

Ce spune știința despre spectroscopie și efectele asupra ADN-ului? Pot fi culese lungimile de undă energetice și frecvențele stelelor și concentrate, pentru a vindeca și a produce efecte spirituale? Ce se întâmpla dacă se primea lumina din Orion? În vechime, stelele din Orion erau considerate a reprezenta „lumina cosmică a zeilor”. De ce? Oare pentru că de acolo au venit extratereştrii în vechime pe Pământ? Exista atunci o cunoaștere străveche care unifica toată fizica și deschidea portalurile către Orion, către o altă lume?

Știm din fizica cuantică că atomii pot absorbi lumina. Becurile cu lumină florecentă funcționează exact invers: energia este eliberată sub formă de fotoni, atunci când atomii de fosfor ies prin razele ultraviolete din lampă. Electronii sar într-un câmp de energie mai mare și la întoarcere se eliberează un foton sub formă de lumină vizibilă. Aceasta este lumina pe care o vedem. Deși acest lucru este adevărat, exact opusul se poate face primindu-se frecvențe de energie, stocate în interiorul atomilor. Acest lucru se face cu tehnologia de azi.

Ne putem întreba dacă nu cumva vechii egipteni foloseau frecvențele vibraționale ale sunetului, împreună cu lungimea de undă a frecvenței luminoase a unei stele, pentru a se crea un produs folosit în scopuri religioase. La ce ar putea fi utilizată această tehnologie?

Interesant este că există multe civilizații antice care făceau exact același lucru cu stelele în structurile piramidale. Toți erau foarte avansați în astronomie și matematică, dar cu ce scop? Cine are nevoie de asta? Trebuie să fi existat un scop ascuns de noi. Toate aceste structuri sunt aliniate foarte precis la anumite stele specifice. Știința abia începe să înțeleagă puterile vindecătoare ale anumitor frecvențe de sunet și de lumină.

Aşadar, ce ştiau anticii acum 3.000 de ani? Ce au descoperit ei?


Lasă un comentariu