În Australia s-a descoperit o petroglifă cu un zeu egiptean ce ţine o cruce în mână! Toată Australia e plină de simboluri vechi egiptene! Cum de-au ajuns aici!?


petroglif stravechi in EgiptDe pe un site de conspiraţii în limba olandeză, http://www.quofataferunt.com/, aflăm despre o descoperire senzaţională: găsirea unei petroglife egiptene într-o peşteră din Australia! Mai precis, în New South Wales din regiunea Hunter, nu foarte departe de marea citadelă Sydney. Articolul este însoţit de o poză în care recunoaştem arta egipteană, sculptată pe acea piatră. Şi mai ciudat e faptul că „zeul egiptean” ţine în mână o cruce, simbolul creştinismului…

Articolul ne mai precizează că petroglifa nu este singulară, în acea peşteră găsindu-se alte gravări în piatră, evident de origine egipteană. Încăperea în care s-a găsit petroglifa din imagine are între 2 şi 4 înălţime, fiind extrem de greu de ajuns la ea. În acea zonă se pare că există cel puţin 250 de hieroglife.

Dacă descoperirea e autentică şi nu cumva e o farsă făcută de cineva, atunci se confirmă faptul că la începuturile omenirii a existat o unică civilizaţie, care acţiona pe toate continentele. Să presupunem prin absurd că descoperirea de mai sus ar fi o farsă. Dar atunci, cum rămâne cu celelalte descoperiri misterioase din Australia, care par a indica faptul că pe acest continent a existat şi o veche civilizaţie egipteană?

* În 1931, profesorul de antropologie A. P. Elkin, de la Universitatea din Sydney a intrat în contact cu un trib de aborigeni, care nu se mai întâlniseră până atunci cu vreun om alb. Profesorul a fost uimit atunci când bătrânii tribului l-au întâmpinat cu vechi semne de mână specifice masoneriei (se ştie că francmasoneria modernă îşi are originile în vechiul Egipt). El a mai descoperit, de asemenea, că aborigenii se închinau la soare şi aveau un cult al şarpelui, exact ca vechii egipteni. În plus, profesorul şi-a dat seama mai târziu că multe din cuvintele vorbite de cei din trib aveau origine egipteană. Întreaga zonă aparţine faimoaselor picturi rupestre Wandjina. Conform legendei, Wanjina ar fi traversat Oceanul indian din Africa către Australia.

* Lângă râul Hawkesbury din Australia, o piatră foarte veche prezintă nişte vizitatori ciudaţi pe continent, inclusiv oameni care arată asemenea egiptenilor.

* În zona centrală a New South Wales, exista un cult printre aborigeni, prin care era venerată o fiinţă celestă, pe nume Biame. Biame avea rolul de a judeca sufletele, o funcţie foarte asemănătoare cu cea a lui Thoth din mitologia egipteană.

* Un gândac-scarabeu a fost sculptat în apropierea râului Neapan, din acelaşi teritoriu australian New South Wales. Precum se ştie, gândacul-scarabeu este un simbol străvechi egiptean.

* Un soare înaripat egiptean a fost găsit în anul 1950 pe o stâncă din Australia.

* O mică statuetă reprezentând o maimuţă a fost găsită în trecătoarea Traveston de către un muncitor pe nume Doug George. Se crede că este o reprezentare a zeului egiptean Thoth, sub formă de maimuţă.

* În Toowoomba au fost găsite 17 pietre de granit, cu inscripţii în limba feniciană. Pe unele pietre se puteau citi următoarele: „Zeii zeilor”, „Acesta e locul de venerare a lui Ra”. Ra era vechiul zeu egiptean al Soarelui.

Aşadar, ce caută aceste urme ale vechii civilizaţii egiptene pe continentul australian, la mii de kilometri distanţă? Am impresia că toată istoria veche ar trebui rescrisă…

 


Lasă un comentariu