Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Dezvăluiri şi secrete despre Univers ale entităţilor din „Cercul interior”: există un Guvern Interplanetar în sistemul nostru solar?


Vorbeam în articolul acesta – Bărbatul cu puteri paranormale şi întâlnirea sa cu entităţi din alte dimensiuni care formau “Cercul interior”! O întâmplare ce-am putea-o considera SF… – despre un bărbat cu puteri paranormale din San Diego (SUA), care în anii ’50 s-a trezit vorbind o mulţime de limbi străine, şi care susţinea că a intrat în legătură cu mai multe entităţi din alte dimensiuni (16) – „Cercul interior” – care ar fi trăit cândva pe Terra, unii chiar cu mii de ani în urmă.

Bărbatul susţine că ar fi pus mai multe „întrebări-cheie” entităţilor invizibile cu care comunica, de la care ar fi primit mai multe răspunsuri. Iată câteva din ele:

Întrebare: Este adevărat că în epoca noastră pe Pământ vin farfurii zburătoare, chiar dacă scepticii au susținut că este vorba de baloane, arme secrete, meteoriți, stele și chiar erori de tot felul?

Răspuns: Da, este adevărat, ele vin pe Pământ. Navele spațiale există de mii de ani și strămoșii noștri au cunoscut acest lucru. În acele perioade timpurii ale evoluției omenirii și a Pământului, când au apărut primele semne ale gândirii, cei ce au sosit cu navele spațiale i-au învățat pe pământeni despre cele ce aparțin sistemului planetar, dar și despre viața lor interioară. Datorită acestui lucru, o serie de civilizații s-au dezvoltat mai repede.

Întrebare: Este adevărat că strămoșii noștri au avut propriile lor nave spațiale?

Răspuns: Da. Oamenii aparținând unor civilizații trecute au avut nave spațiale cu care puteau zbura în jurul Pământului. Navele însă nu erau interplanetare, întrucât oamenii nu descope­riseră o serie de legi cu privire la forțele de atracție.

Întrebare: Există un Guvern Interplanetar în sistemul nostru solar?

Răspuns: Desigur, există o anumită ierarhie în sistemul solar, ca dealtfel în întreaga Cale Lactee sau alte sisteme stelare. Anumite grupuri sunt împărțite în cadrul sistemelor solare și exis­tă chiar entități superioare care supraveghează Calea Lactee. Nicio navă spațială nu poate pătrunde în atmosfera terestră sau să aterizeze fără aprobarea supraveghetorilor planetari.

Întrebare: De unde vin navele spațiale și oamenii lor?

Răspuns: Echipajele sunt constituite din ființe spațiale și se poate spune că vin de la un corp ceresc, așa cum ar fi planetele: Venus, Marte, Uranus, etc. Noi vă putem spune că unii vin și din Calea Lactee sau alte insule stelare. Miliardele de kilometri pentru ei nu constituie nimic. Cunosc concepțiile oamenilor despre spațiu și timp, dar acestea nu există pen­tru ei. Pentru a înțelege mai bine acest lucru putem spune doar că ei vin de pe o altă planetă.

Mai există şi „fiinţe eterice”, care nu vin de pe o anumită planetă; aceste ființe trăiesc într-o altă densitate și cu alte frecvențe. Ele se supun altor legi ale materiei aflate în mișcare.

Întrebare: Planetele din afara sistemului nostru solar sunt locuite?

Răspuns: Printre vizitatori, se află cei ce vin de pe alte planete dar și cei ce vin din spațiu. Spațiul nu este gol, cum s-a crezut mult timp. Universul este plin de o viață diversă. Unele planete au locuitori așa cum sunteți voi. Pe alțele există diferențe cum ar fi înălțimea, greutatea, densitatea sau alte proprietăți. Există uriași și pitici între toate aceste mărimi.

Întrebare: Cum este planeta noastră în comparație cu celelalte?

Răspuns: Pământul este unul din cele mai minunate locuri din Univers, este ca o oază în acest ocean cosmic.

Întrebare: Există o modalitate de a putea explica călătoriile prin spațiu? Se spune că există diferite stadii de dezvoltare.

Răspuns: Referitor la întrebarea călătoriilor prin spațiu-timp: între navele spațiale care se află nu numai în zona Soarelui vostru, dar și între alte sori, există o serie de câmpuri energetice. Atunci când aceste ființe spațiale atacă Spațiul-Timp-Dimensiunea (ceea ce în spațiul vostru tri­dimensional înseamnă kilometri) ei se folosesc de energia solară. Este ceva ce seamănă cu un câmp magnetic, este o substanță subtilă care permite realizarea unor viteze foarte mari. Ei utilizează anumite unde ale radiației emise de Soare, de aceea navele lor devin strălucitoare.


Lasă un comentariu