Ce creatură misterioasă mai e şi asta, care a apărut pe o plajă, după devastatorul uragan Harvey din Texas?


Uraganul Harvey a fost un ciclon activ tropical care a cauzat inundații catastrofale fără precedent în sud-estul Texasului, Statele Unite. Harvey s-a format  la est de Antilele Mici în 17 august 2017.

Harvey a provocat cel puțin opt decese confirmate; unul în Surinam și șapte în Statele Unite. Inundații catastrofale interioare au loc în zona Greater Houston. Directorul FEMA (Agenţia de Urgenţe a Statelor Unite), Brock Timp, a spus despre uraganul Harvey că este „cel mai mare dezastru” din istoria Texasului, și se așteaptă ca refacerea să dureze „mulți ani”.

După ce uraganul Harvey a lăsat un dezastru peste tot, o creatură ciudată a fost descoperită pe o plajă din statul american Texas. Biologul Preeti Desai a publicat fotografiile pe profilul ei de Twitter. Ea a scris următoarele: „OK, twitter de biologie, ce naiba este asta? S-a găsit pe o plajă în Texas City, TX #wildlifeid”.

Utilizatorii de Internet au dat o mulțime de răspunsuri în comentariile lor și, în cele din urmă, s-a convenit că descoperirea ciudată reprezintă un pește. Este probabil un tip special de anghilă. Anghilele (Anguilliformes) sunt o categorie de pești care cuprind circa 900 specii, având o formă asemănătoare cu a șarpelui. Trăiesc în ape dulci sau în mări, la adâncimi diferite. Sunt pești răpitori, fiind activi noaptea.

Totuşi, nimic nu e sigur că ar putea fi vorba de aşa ceva…


Lasă un comentariu