Ce creatură misterioasă mai e şi asta, care a apărut pe o plajă, după devastatorul uragan Harvey din Texas?


Uraganul Harvey a fost un ciclon activ tropical care a cauzat inundații catastrofale fără precedent în sud-estul Texasului, Statele Unite. Harvey s-a format  la est de Antilele Mici în 17 august 2017.

Harvey a provocat cel puțin opt decese confirmate; unul în Surinam și șapte în Statele Unite. Inundații catastrofale interioare au loc în zona Greater Houston. Directorul FEMA (Agenţia de Urgenţe a Statelor Unite), Brock Timp, a spus despre uraganul Harvey că este „cel mai mare dezastru” din istoria Texasului, și se așteaptă ca refacerea să dureze „mulți ani”.

După ce uraganul Harvey a lăsat un dezastru peste tot, o creatură ciudată a fost descoperită pe o plajă din statul american Texas. Biologul Preeti Desai a publicat fotografiile pe profilul ei de Twitter. Ea a scris următoarele: „OK, twitter de biologie, ce naiba este asta? S-a găsit pe o plajă în Texas City, TX #wildlifeid”.

Utilizatorii de Internet au dat o mulțime de răspunsuri în comentariile lor și, în cele din urmă, s-a convenit că descoperirea ciudată reprezintă un pește. Este probabil un tip special de anghilă. Anghilele (Anguilliformes) sunt o categorie de pești care cuprind circa 900 specii, având o formă asemănătoare cu a șarpelui. Trăiesc în ape dulci sau în mări, la adâncimi diferite. Sunt pești răpitori, fiind activi noaptea.

Totuşi, nimic nu e sigur că ar putea fi vorba de aşa ceva…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock