Descoperire extraordinară: o reţea complexă de tuneluri subterane ce fac legătura cu celebrele piramide bosniace! Se pare că acestea sunt cele mai vechi din lume!


tunel piramide bosniaceCercetătorii de la complexul de piramide bosniace, presupuse a fi cele mai vechi din lume, au descoperit un al doilea nivel de tuneluri aflate sub labirintul subteran. Dr Osmanagic, cercetător principal și descoperitorul piramidelor bosniace, a găsit intrarea unui al doilea nivel de tuneluri, care sunt situate sub Labirintul Subteran din Ravne (Visoko, Bosnia-Herțegovina), în septembrie 2015. Setul de tuneluri complexe a fost descoperit la 20 de metri sub primul nivel existent de tuneluri, ce au fost excavate de aproape 10 ani.

Conform rapoartelor, intrarea nou găsită prezintă materiale aproape identice cu cele găsite în labirintul Ravne. Al doilea nivel de tuneluri („Ravne 2”, așa cum a fost numit de către Dr. Osmanagic) a fost sigilat la fel ca primul nivel de tuneluri Ravne. Materialul utilizat pentru a umple tunelurile este identic cu cel găsit în nivelurile superioare ale labirintului.

Proprietățile energetice ale labirintului subteran sunt identice cu cele înregistrate în piramidele din Visoko, lucru care i-a condus pe cercetători să creadă că există o relaţie puternică între cele două. Potrivit Dr. Osmanagic şi echipei sale, peste 1,7 kilometri din labirint au fost curăţate până în prezent, aşa că va lua mult timp pentru a curăţa întregul complex de tuneluri.

Potrivit rapoartelor, descoperirea celui de-al doilea nivel de tuneluri a dat complexului de piramide bosniace o altă dimensiune. Cercetătorii cred că tuneluri verticale ar fi putut fi construite în trecut, în scopul de a conecta ambele niveluri. Aşteptăm cu nerăbdare să vedem ce tuneluri noi şi misterioase vor fi descoperite. 

Despre piramidele misterioase din Bosnia am vorbit de mai multe ori pe site (vedeţi, de exemplu, articolul Descoperire incredibilă: piramidele din Bosnia au cel puţin 10.000 de ani vechime!). Ele reprezintă un complex de piramide (Soarele, Luna, Dragonul), iar cea mai mare dintre piramide are 700 de metri înălţime (faţă de 146 de metri cât are marea piramidă egipteană). În anul 2012, în cadrul acestui articol (O rază de energie misterioasă se află deasupra piramidei bosniace a Soarelui. O fi o “maşină de energie perpetuă”?), arătam cum o echipă de fizicieni a detectat o rază de energie ce porneşte din vârful piramidei bosniace a Soarelui, rază care are o distanţă de 4,5  metri, şi o frecvenţă de 28 kHz.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock