Site de secrete, stiinta si metafizica

Un şobolan a spart un bancomat din India şi a început să mănânce banii…

0 9

Ştirea aceasta este una absolut bizară… Astfel, o ultimă masă a unui şobolan flămând i-a costat pe bancheri o mică avere.

Ce s-a întâmplat, de fapt? Un şobolan a reuşit să ajungă într-un ATM (bancomat), în care se aflau echivalentul a 18.000 de dolari, iar de acolo n-a mai iesit decât mort, dar sătul şi plin de bani! Incidentul bizar a avut loc în Tinsukia, un oraș din statul nord-estic Assam (India).

Potrivit managerului filialei bancare, Chandan Sharma, rozătorul flămând a reușit cumva să ajungă în bancomat, unde se aflau rupii indiene, în valoare de peste 18.000 de dolari. Acest lucru a fost descoperit numai după ce bancomatul a încetat să mai lucreze, iar tehnicienii au fost chemați pentru a remedia cauza. Acolo, ei au descoperit că vinovatul stătea mort în mijlocul unei grămezi mari de bancnote mărunțite.

“Am început o anchetă asupra acestui incident rar si vom lua măsuri pentru a preveni o nouă întâmplare de genul acesta”, a spus managerul băncii.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): reuters.com

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie