Cine este Antihristul? Nu este nici papa şi nici altă personalitate. Se numeşte Thomas şi face parte dintr-o misterioasă societate secretă…


De-a lungul timpului au existat mai multe idei și teorii despre cine ar putea fi Antihristul (chiar eu, pe acest site, am prezentat mai multe articole pe această temă): de la Alexandru cel Mare până la Obama sau papa Benedict al XVI-lea. Acestea sunt numele care se vehiculează cel mai mult pe Internet. Însă, în acest articol am să vă spun un nume al Antihristului de care nu aţi auzit până în prezent, iar acesta e cunoscut doar în cercuri restrânse ale ocultismului şi în câteva articole sporadice de pe Internet: Thomas Plantard de Saint-Claire. O să vă întrebaţi, pe bună dreptate, cine este acesta şi de ce este atât de puţin cunoscut publicului larg? Pentru a afla răspunsul, trebuie mai întâi să vă spun o mică povestire.

Lucifer şi „ramura” din Biblie

În Biblie, se vorbeşte la un moment dat despre căderea lui Lucifer, care, într-o zi, se va reîncarna în Antihrist cu scopul de a distruge lumea. Citez din Isaia 14:12-19:

„12. Cum ai căzut tu din ceruri, stea strălucitoare, fecior al dimineţii! Cum ai fost aruncat la pământ, tu, biruitor de neamuri!
13. Tu care ziceai în cugetul tău: „Ridica-mă-voi în ceruri şi mai presus de stelele Dumnezeului celui puternic voi aşeza jilţul meu! În muntele cel sfânt voi pune sălaşul meu, în fundurile laturei celei de miazănoapte.
14. Sui-mă-voi deasupra norilor şi asemenea cu Cel Preaînalt voi fi”.
15. Şi acum, tu te pogori în iad, în cele mai de jos ale adâncului!
16. Cei ce te văd îşi întorc privirea în spre tine şi se uită cu luare aminte zicând: „Oare acesta este omul de care tremura pământul şi împărăţiile se cutremurau?”
17. Oare acesta este cel ce prefăcea lumea în pustiu şi cetăţile le dobora şi nu da drumul robilor săi?”
18. Toţi împăraţii popoarelor se odihnesc cu cinste, fiecare în locaşul său.
19. Şi numai tu eşti azvârlit departe de mormântul tău, ca o ramură fără de preţ, ca rămăşiţele celor care au fost ucişi cu lovituri de sabie, zvârliţi pe pietre de mormânt, ca un hoit călcat în picioare.”

Dinastia merovingiană şi misterioasa linie Plantard

Precum vedeţi, am îngroşat în text cuvântul „ramură”, care este foarte important în textul care am să vi-l prezint. Acum, însă să trecem la puţină istorie. Din secolul al V-lea până în secolul al VIII-lea, dinastia merovingiană de regi a condus Europa, marea majoritate a regilor din Evul Mediu până în prezent având „sânge merovingian”. În anul 679 d.Hr. Biserica Romano-Catolică a început să completeze cu familia Carolingiană pentru a-l asasina pe regele merovingian, Dagobert al II-lea. Nepotul lui Dagobert, Childeric al III-lea a fost deposedat în anul 751 de către Pepin al III-lea, primul din dinastia Carolingiană. De fapt, îndepărtarea regilor merovingieni a culminat cu încoronarea lui Charlemagne (Carol cel Mare), care a devenit astfel Sf.Împărat Roman în anul 800. În mod ironic, Charlemagne şi alţi carolingieni s-au însurat cu soţii merovingiene, pentru a garanta continuarea dinastiei.

După moartea lui Dagobert al II-lea, linia merovingiană a continuat în Sigisbert al IV-lea, care a fugit în sudul Franţei în castelul de Razes, unde a luat numele şi de „Plant-Ard” („ramură” în traducere) şi titlul de conte de Razes. Numele de „Plant-Ard” a evoluat în „Plantard”. Istoria oficială ne spune că el ar fi murit la vârsta de 8 ani, tot în anul 679, dar, conform unei alte istorii alternative, nerecunoscute oficial, Sigisbert al IV-lea ar fi format o ramură a merovingienilor, cu numele de Plantard. După Sigebert al IV-lea, care ar fi murit în anul 758, ramura Plantard a merovingienilor s-ar fi continuat cu Sigebert al V-lea (695-768), Bera al III-lea (715-771), Guillemon, Bera al IV-lea (755-836), Bera al V-lea (794-860), Hilderic I şi Sigebert al VI-lea, cunoscut ca „Ursus”. Din această linie a provenit şi familia Blanchefort, care l-a dat trei secole mai târziu pe Marele Maestru al Cavalerilor Templieri, Bertrand de Blanchefort. Conform unui pergament găsit de Sauniere, linia plantarzilor nu s-a oprit la Sigebert al VI-lea, ea a continuat până în prezent, deşi nimeni nu a mai reclamat tronul Franţei.

Tot din acestă linie a lui Sigisbert al IV-lea ar proveni şi Godfroi de Bouillon, duce de Lorraine, cel care a capturat Ierusalimul în anul 1099 şi care a creat Cavalerii templieri, dar şi Prioria din Sion. Prioria din Sion ar fi fost o societate mitică care plănuia reinstaurarea dinastiei merovingiene pe tronul Europei şi Ierusalimului. Mulţi istorici nu sunt de acord cu această idee şi cred că această „Priorie din Sion” n-a existat niciodată, fiind doar o fabulaţie.

Merovingienii se trăgeau din Iisus Hristos? Fals!

Şi mai există o fabulaţie a poveştii, care poate fi crezută sau nu. Godfroi de Bullion, care a devenit rege al Ierusalimului şi Mare Maestru al Cavalerilor Templieri, ar fi fost descendent direct, pe linie masculină, al regilor merovingieni. Şi, există legenda conform căreia regii merovingieni ar fi fost urmaşii copiilor lui… Iisus Hristos şi ai Mariei Magdalena! Cum Iisus Hristos ar fi provenit din biblicul rege David (aşa cum putem citi în Biblie), astfel, s-ar justifica pretenţiile lui Godfroi de Bullion asupra tronului Ierusalimului. Într-un articol de acum 3 ani, intitulat „Minciuni ordinare împotriva creştinismului (2): “Iisus ar fi fost căsătorit cu Maria Magdalena şi ar fi avut un copil” am demonstrat că aşa-zisa relaţie secrete şi intimă dintre Hristos şi Maria Magdalena este una falsă. Dar, cum fum fără foc nu poate ieşi, e posibil ca regii merovingieni să fi fost descedenţii unor fii/fiice ai lui Iosif, soţul Fecioarei Maria, deci fraţii vitregi ai lui Iisus.

Pierre Plantard de Saint-Claire, tatăl Antihristului

Dar, acum să trecem la zilele noastre. Pierre Plantard de Saint-Claire pretinde că este descendentul direct al regilor merovingieni. Acesta s-a alăturat Prioriei din Sion pe 10 iulie 1943, iar din 1963 până în 1981 a împărţit poziţia de Mare Maestru cu Gaylord Freeman; din 1981 până în 1984, Pierre Plantard de Saint-Claire a fost singurul Mare Maestru al Prioriei din Sion. Despre această societate secretă, citez din cartea publicată în 1983 şi intitulată „Holy Blood. Holy Grail”, adică „Sf. Sânge. Sf.Graal”:

„Prioria din Sion, o veritabilă societate secretă, a fost înfiinţată de Godfroi de Bouillon în Ierusalim, în anul 1099; ea a avut în rândurile sale mai mulţi Mari Maeştri, printre care îi putem aminti pe Leonardo da Vinci, Victor Hugo şi Jean Cocteau. La Blois, pe 17 ianuarie 1981, Mare Maestru al Prioriei a fost ales Pierre Plantard de Saint-Claire (…) el este descendentul direct al lui Dagobert al II-lea, regele merovingian. Descendenţa sa a fost aprobată legal de un pergament al reginei Blanche de Castilia, descoperit de preotul Beranger Sauniere în anul 1891 în Biserica de la Rennes le Chateau. Aceste documente au fost vândute în 1965 de nepoata preotului căpitanului Roland Stanmore şi lui Sir Thomas Frazer, fiind depozitate într-un seif aparţinând de Lloyds Bank Europe Limited din Londra.”

Am să reamintesc de un articol publicat de mine în anul 2009 şi intitulat „Tezaurul de la Pietroasa, celebra comoară românească, a avut o dublură”. Atunci, spuneam povestea descoperirii unei adevărate comori (asemănătoare cu Tezaurul de la Pietroasa) în anul 1891 de către abatele Beranger Sauniere în Biserica de la Rennes le Chateau. E posibil ca el să fi descoperit acolo şi acel pergament de care aminteam mai sus.

Pierre Plantard tinandu-si in brate fiul, Thomas Plantard (Antihristul)
Pierre Plantard tinandu-si in brate fiul, Thomas Plantard (Antihristul)

Prioria din Sion şi alte grupări francmasonice secrete l-au ajutat pe generalul francez De Gaulle să ajungă la putere în Franţa, aşa cum ne spune Fritz Springmeier, în cartea sa „The Top 13 Illuminati Bloodlines”, adică „13 dinastii de top Illuminati”:

De Gaulle al Franţei a fost apropiat de câteva grupări ezoterice, iar Prioria din Sion şi Masonii Marelui Orient l-au ajutat să ajungă la putere în anii 50.

În 1989, fiul lui Pierre Plantard de Saint-Claire, Thomas Plantard de Saint-Claire a fost ales drept „Mare Maestru al Prioriei din Sion”. Există însă unii ocultişti care consideră că Thomas Plantard de Saint-Claire ar putea fi reîncarnarea lui Antihrist, căci va conduce luema din umbră, pentru a o distruge. Iar numele său de familie „plant” (în limba franceză) aduce aminte de „plantă”, ramură, de care am amintit la începutul articolului, simbol legat de Lucifer.

Mai sunt interesante şi alte lucruri. De exemplu Pierre, tatăl lui Thomas, a murit exact în anul 2000, ceea ce îl face pe Thomas drept „rege milenar” al Graal-ului. În plus, blazonul familiei Plantard este acesta: doi urşi care păzesc o poartă, deasupra ei fiind situată o floare de crin. Urşii sunt interpretati ca fiind „bestiile” din Apocalipsa lui Ioan, poarta este „poarta Iadului”, iar „floarea de crin” reprezintă „copacul vieţii” din scrierile cabalistice.

Ar putea fi Thomas Plantard de Saint-Claire adevăratul Antihrist?


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO