Un studiu ştiinţific şocant care demonstrează că astrologia e reală: legătura dintre „materia invizibilă” a planetelor şi bolile umane


„Astrologia nu poate fi reală, deoarece nu există mecanisme cunoscute în fizică pentru a explica influența planetară la distanțe astronomice”. Aceasta este poziţia generală a scepticilor și oamenilor de știință cu privire la astrologie. Cu toate acestea, o lucrare științifică recentă sugerează că poate exista o cale prin care ne afectează poziția planetelor.

Cercetătorul CERN, Konstantin Zioutas, de la Universitatea din Patras, Grecia, și co-autorul Edward Valachovic, au fost inspirați să-și facă cercetarea după ce o investigaţie anterioară a ajuns la concluzia că o „materie masivă invizibilă”, concentrată gravitațional de planete, este cauza anomaliilor permanente ale activităţii solare și a ionizării ionosferei Pământului, un rezultat neaşteptat de fizica clasică.

Zioutas și Valachovic au decis să extindă această cercetare și să vadă dacă această „materie invizibilă” ar putea avea, de asemenea, un efect asupra oamenilor. Pentru a face acest lucru, ei au hotărât să investigheze dacă există corelații între poziţiile planetare și datele medicale, analizând datele statistice care înregistrează rata de apariție a melanomului. În urma analizei ratelor lunare de apariţie a melanomului în SUA pentru perioada 1973-2011, cei doi cercetători au concluzionat în lucrarea „Dependența planetară a melanomului” că „o relație planetară în medicină este observată pentru prima dată, având o semnificație statistică cu mai mult de 5 sigma“.

Materia invizibilă, a cărei flux poate fi crescut ocazional către Pământ, prin concentrarea gravitațională planetară (chiar mai puternic decât influenţa Soarelui) poate fi explicația pentru 1-10% din diagnosticul melanomului. Cea mai scurtă periodicitate a melanomului a fost de aproximativ 87,5 zile; cercetătorii au corelat acest efect planetar cu una dintre planetele interioare ale sistemului nostru solar, Mercur, care are o perioadă orbitală de 88 zile, fiind cea mai apropiată planetă față de Soare. Ipoteza cercetătorilor este aceea că poziția lui Mercur ar putea avea ca rezultat „un flux temporar gravitațional al materiei masive invizibile” care „interacționează cu trupul uman, depășind un anumit prag de suportabilitate, dând astfel naștere melanomului”.

Oricum, acesta este primul studiu serios care demonstrează că planetele pot influenţa sănătatea umană, dovedind astfel că astrologia veche, autentică, nu este o „pseudoştiinţă”, aşa cum mulţi se grăbesc să o catalogheze.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie):arxiv.org
Foto: flickr.com (Commons Creative – free)
ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO