Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Galaxia noastră are un diametru mult mai mare decât cred savanţii! Există şi un Univers spiritual, creat din antimaterie!

 • 2
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares

marele UniversOdată cu crearea Universului de materie, Dumnezeu a stabilit legi precise, s-au format galaxii, stele, planete. Toate au forme regulate, care arată ordinea prezentă peste tot. Galaxiile, care sunt grupări masive de stele şi planete, la rândul lor se adună în grupuri din ce în ce mai mari. Galaxia noastră, Calea Lactee, are un diametru mai mare decât l-au estimat savanţii, anume 330.000 de ani-lumină, şi aparţine unui grup de 12 galaxii. Dimensiunile acestui grup ajung la 3,26 miliarde ani-lumină. Cele 12 galaxii sunt incluse într-un grup mai vast, de 50 de grupuri, toate formând un sistem de formă plană, cu diametrul de o sută de miliarde de ani-lumină. Este ceva mai mult decât Metagalaxia despre care vorbesc oamenii de ştiinţă!

Dincolo de acest sistem format din cele 50 de grupuri, mai există alte grupuri formate din zeci de alte galaxii. Se înţelege că mintea omului nu poate cuprinde, cu cunoştinţele actuale, o asemenea vastitate. Şi dacă numai în Calea Lactee există sute şi mii de lumi, ne putem imagina la cât se ridică numărul lumilor din întregul Univers de materie. Toate lumile de materie, deci toate civilizaţiile ce aparţin acestor lumi, sunt conduse de cea mai «bătrână» şi mai evoluată civilizaţie ce se află pe o planetă uriaşă, aceasta constituind punctul central al tuturor lumilor de materie.

Chiar dacă există principiul generalizat al legilor cosmice imuabile şi repetabile, aventura cunoaşterii acestui nesfârşit al materiei este o utopie continuu regenerabilă. Ideea unui centru activ şi fundamental al Universului este vehiculată în filosofia ştiinţei de multă vreme. Un mare matematician, fizician şi astronom englez îi atribuie „Norului lui Magelan“ funcţia de „creier“ al Universului, nucleul cosmic al inteligenţei Universului”, o identificare cu însuşi Dumnezeu!

Planeta principală a universului material se subordonează direct planetei principale a universului spiritual, care are dimensiuni şi mai mari! Universul spiritual nu este altceva decât un univers al antimateriei. Opinia după care în contactul materie-antimaterie are loc o anihilare totală este eronată. Ambele universuri, material şi spiritual, se întrepătrund fără niciun efect distructiv. Cel mai simplu exemplu în acest sens este omul. Spiritul său-antimaterie locuieşte perfect agreat în corpul material. Viata nu este prezentă numai în universul material, ci şi în cel spiritual – acesta din urmă este infinit şi sublim! Numărul planetelor universului spiritual este de trei ori mai mare decât numărul planetelor materiale.


 • 2
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu