Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

NASA recunoaşte că jumătate din Soare se distruge! “Artificiile negre” din erupţiile solare

75

blankPe 7 iunie 2011, sateliţii care orbitează Pământul au detectat o serie de raze X care provin din partea vestică a disculului solar. Având intensitatea “M” (adică “medie”), erupţia solară a părut a fi una obişnuită…până când cercetătorii s-au uitat la înregistrările video. “N-am mai văzut aşa ceva până în prezent”, a spus Alex Young, astrofizician la Centrul Spaţial de Zbor Goddard. “Jumătate din Soare pare că se distruge”.

“În termeni de intensitate, aceasta e o erupţie de nivel mediu, spune Young, dar are o înfăţişare izbitoare ca urmare a materialului de culoarea unei cernele întunecate. De obicei, nu vedem aşa ceva.” Astrofizicianul Angelos Vourlidas de la Laboratorul de Cercetare Navală din Washington DC a numit acest eveniment “artificii negre”.

Sursa: NASA.gov

P.S. Am downloadat de pe site-ul NASA filmuleţul cu “artificiile întunecate” de pe Soare şi l-am uploadat pe YouTube. E impresionant. Şi mă mir cum NASA a dat publicităţii un asemenea material. Doreşte să ne pregătească cu încetinitorul, nu-i aşa?

P.S.2. În Apocalipsa lui Ioan (6:12) parcă scrie ceva de Soarele negru: “Şi m-am uitat când a deschis pecetea a şasea şi s-a făcut cutremur mare, soarele s-a făcut negru ca un sac de păr şi luna întreagă s-a făcut ca sângele” .

Orgoni Crystal