Site de secrete, stiinta si metafizica

Nu-i aşa că şi fantomele mor?

20 14

Aseară am purtat o discuţie cu prietena mea despre fantome şi întrebarea care mi-a venit în minte a fost următoarea: “De ce nu vedem fantomele de acum mii de ani?” Prietena mea m-a întrebat, la rândul ei: “De ce nu vedem niciodată fantoma unui om al peşterii, de exemplu?” Referitor la poveştile cu fantome, de obicei, spiritele sunt ale unor persoane decedate în urmă cu puţin timp sau în urmă cu maximum câteva sute de ani.

Oare ce se întâmplă cu fantomele? Ele petrec ceva timp în lumea noastră, înainte de a pleca într-o altă lume, invizibilă nouă?

Acelaşi lucru şi cu animalele. Toţi am mai auzit despre întâmplări cu fantomele unor animale recent decedate, dar niciodată n-am auzit poveşti cu fantomele unor dinozauri, de exemplu. De ce?

Oare pentru că vedem doar ceea ce credem că vedem? Sau poate că fantomele au şi ele o existenţă limitată şi apoi se vor reîncarna în alt trup? Voi ce credeţi? Aştept părerile voastre.

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie