Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Furtuna solară masivă din 2012, anunţată de NASA, e rezultatul intrării Pământului într-un nor interstelar energetic distrugător

88

blankSite-ul “Secretele lui Lovendal” a scris încă de anul trecut (2010) despre anunţul NASA conform căreia în anul 2012 va avea loc o masivă furtună solară, ce va afecta Pământul şi care va avea forţa a 100 de milioane de bombe cu hidrogen (citeşte mai multe în acest articol: https://www.lovendal.ro/wp52/o-furtuna-solara-masiva-va-lovi-pamantul-in-2012-avand-forta-a-100-de-milioane-de-bombe-cu-hidrogen/). Deşi NASA urmăreşte acest eveniment încă din 2006, deşi furtuna solară va lovi direct Pământul, niciun oficial guvernamental din lumea aceasta nu vine să facă vreun anunţ oficial despre ce consecinţe vom avea parte în anul 2012 ca urmare a acestui eveniment astronomic catastrofal.  Le e frică de ceva tuturor, de ascund aceste informaţii?

Ne îndreptăm spre un nor de energie interstelară

În schimb,un astrofizician rus, pe nume Alexei Dmitriev, nu se teme să anunţe şi să explice natura fenomenului şi consecinţele furtunii solare din 2012. Astfel, se pare că navetele spaţiale Voyager 1 şi Voyager 2 (ce explorează sistemul solar, fiind lansate în anul 1977 de NASA) au relevat faptul că Soarele nostru, ca şi întregul nostru sistem solar, se mişcă într-un nor de energie interstelară (o bandă de particule încărcate), ce este de natură turbulentă. Dmitriev crede că acest nor de energie va afecta atmosferele planetelor noastre, şi, în special, Soarele. Cum norul de energie continuă să afecteze Soarele, acesta va deveni din ce în ce mai activ şi va ejecta din ce în ce mai multă materie solară.

Dar acest nor de energie afectează direct şi Pământul, rezultatul fiind un număr semnificativ mai mare de cutremure, precum şi schimbări climatice profunde la nivelul Terrei.

2.000-3.000 de ani vom sta în norul de energie interstelară

Întrebat cât va dura această trecere a sistemului nostru solar prin norul de energie interstelară, Dmitriev a răspuns: “Nu ştiu, dar cred că între 2.000 şi 3.000 de ani”.

În câţiva ani, o catastrofă asupra Pământului

Întrebat care vor fi consecinţele asupra Pământului, Dmitriev a declarat ceva care ar trebui să ne înfricoşeze: “O catastrofă globală! Şi care se va întâmpla nu în zeci de ani, ci în câţiva ani”.

P.S. Teoria cu norul interstelar energetic seamănă tare mult cu centura fotonică. Puteţi citi mai multe despre centura fotonică în acest articol: http://www.almeea.com/2012-si-centura-fotonica/

Orgoni Crystal