Gozu, înfricoşătoarea poveste japoneză: dacă o auzi, devii inconştient sau poţi chiar muri! Aşa spune legenda urbană…


Există o poveste japoneză extrem de înfricoşătoare, din prisma efectelor pe care le produce. Este vorba de povestea blestemată „Gozu” („Cap de bou”), cunoscută, de asemenea, ca şi „Cap de vacă“.

Se presupune că ea ar data undeva din secolul al 17-lea; povestea este învăluită în mister şi are mai multe versiuni. Însă, se spune că oricine aude povestea, va începe să tremure incontrolabil, iar în următoarele câteva zile acest lucru poate duce la nebunie, pierderi de memorie, halucinaţii, stare de inconștiență, și chiar moarte.

Porţiuni mari din povestea blestemată au fost ascunse sau distruse de-a lungul veacurilor, dar, chiar şi fragmentele care au rămas sunt la fel de periculoase ca și textul integral.

Într-o legendă urbană, se spune că un profesor de școală, care se afla într-un autobuz şcolar, a început să le spună copiilor povestea lui Gozu, necrezând în asemenea blesteme. Însă, copiii au început să se înroșească și să tremure în mod necontrolat, rugându-l pe profesor să înceteze să mai povestească.

Dar, profesorul nu se mai putea opri, ochii i s-au făcut albi, şi a început să spună părţi din poveste pe care el nu le ştia până atunci, ca și cum o forţă întunecată era canalizată prin el. Unii dintre copii s-au prăbușit într-o stare catatonică. Profesorul și-a pierdut cunoștința, autobuzul şcolar a făcut accident, iar copiii se aflau într-o stare vegetativă, unii dintre ei chiar murind, spune legenda urbană.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO