Bile metalice misterioase au căzut din cer în India! Ce sunt ele?


Lumea este plină de mistere, iar cel mai recent mister este dat de bilele de metal care au căzut din cer peste satele din provincia Gujarat (India). Fenomenul bizar i-a lăsat pe localnici nedumeriți de ce s-a întâmplat. Potrivit rapoartelor, locuitorii satului Sayla au raportat faptul că mai multe bile de metal au căzut din cer, iar resturile metalice ale lor au fost găsite împrăștiate pe câmpuri. Inutil să spun că oamenii au rămas îngroziţi după incident.

Pentru a găsi răspunsul la mister, Laboratorul de Cercetări Fizice a decis să analizeze aceste bile. Laboratorul de Cercetări Fizice este un institut administrat de Departamentul Spațial al Indiei, care efectuează cercetări în știința spațială. Potrivit investigației preliminare a laboratorului, bilele metalice ciudate ar putea fi resturi provenite de la un satelit, a declarat o sursă.

Nu cu mult timp în urmă, localnicii dintr-o altă provincie indiană au fost surprinși după ce un inel metalic și un obiect asemănător unui cilindru au fost găsite pe câmp. Sătenii au recuperat obiectele „extraterestre”, care erau încă fierbinți. Ei credeau că este vorba de „deșeuri spațiale”. Potrivit experților, aceste obiecte au intrat în atmosfera Pământului, ele reprezentând bucăți de rachete care cad după lansarea unui satelit.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): indiantimes.com

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock