Site de secrete, stiinta si metafizica

China dezvăluie secretele OZN-urilor: extratereştrii sunt reali şi vin de pe alte planete

1 47

EXTRATERESTRI79Evenimente dramatice au avut loc în China în ultimele zile şi miile de cercetători OZN din această ţară se află într-o stare aproape de şoc, relatează site-ul allnewsweb.com. Unul din conducătorii celebrului Observator astronomic din China, Purple Mountain, prof. Wang Sichao, a admis public că OZN-urile sunt reale, că extratereştrii sunt reali, că ei vizitează Pământul şi că au fost observaţi în navele lor de mult timp de către specialiştii observatorului. Recunoaşterea de către un oficial chinez a existenţei extratereştrilor pe data de 22 august 2010 a făcut repede înconjorul lumii.

Iată ideile principale din discursul prof. Wang Sichao:

  • Extratereştrii vizitează Pământul în expediţii de cercetare.
  • * OZN-urile sunt navete mânuite de roboţi.
  • * Aceste navete pot atinge până la 80% din viteza luminii.
  • * Aceste navete au fost reperate de către Observatorul astronomic chinezesc de mai multe ori, şi zboară la distanţe cuprinse între 150 şi 1.500 de kilometri deasupra Pământului.
  • * Extratereştrii s-ar putea să se folosească de fisiunea nucleară pentru a-şi propulsa navele.
  • * Aceste nave se folosesc de gravitatea Pământului pentru a sta în înălţimi.

Wang Sichaoa mai adăugat faptul că aceşti extratereştri par a fi pacifişti şi nu vor nimic material de la noi, putându-şi crea singuri propriile materiale.

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie