Un martor se destăinuie unei cercetătoare în ufologie: „Există o bază subterană, situată la 3 km adâncime sub gheţurile Antarcticii, în care lucrează fiinţe de pe alte planete”


Cercetătoarea Linda Moulton Howe a lucrat de mai bine de 2 ani în compania unui martor, care spune că există ceva aproape incredibil în Antarctica, cum ar fi umanoizi ce se află în structuri masive sub suprafață. Se pare că arheologii n-au descoperit decât o mică parte a structurii, restul fiind acum îngropați sub gheață. Structura are conturul unui octogon şi ocupă mai mult de 62 de acri.

Într-un videoclip YouTube publicat în 2017, cercetătoarea Linda Moulton Howe îl intervievează pe Brian „S”. Linda a primit un e-mail de la un ofițer al Marinei Americane, ce avea atunci vârsta de 61 de ani, în care a povestit faptul că atunci când se afla în Antarctica, echipajul său – C130 – s-a confruntat cu o mare ciudățenie între 1984/1985 și 1987. De câteva ori, el și colegii săi au observat mai multe discuri de argint ce au apărut pe cer. Brian a mai spus că a văzut o intrare într-o bază de umană-extraterestră, despre care superiorii săi i-au spus să păstreze tăcerea.

Brian „S” a mai spus că într-o bază umană din apropierea lui Murray Birdland, mai mulţi oameni de ştiinţă au dispărut vreo 2 săptămâni şi atunci când ei au reapărut, n-au mai vrut să vorbească deloc, chipurile lor fiind terifiate. Brian crede că fiinţe non-umane au fost şi lucrează acum pe planeta noastră, numai că existenţa lor este ascunsă de oficialităţi din motive necunoscute.

Brian a mai dezvăluit că umanoizi de pe alte planete se află în Antarctica, într-o bază extraterestră situată sub gheţurile Antarcticii, la aproximativ 3 km adâncime, şi care ar avea o vechime de 34 de milioane de ani. Urmăriţi mai jos videoclipul în care găsiţi toate aceste informaţii.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO