Un martor se destăinuie unei cercetătoare în ufologie: „Există o bază subterană, situată la 3 km adâncime sub gheţurile Antarcticii, în care lucrează fiinţe de pe alte planete”


Cercetătoarea Linda Moulton Howe a lucrat de mai bine de 2 ani în compania unui martor, care spune că există ceva aproape incredibil în Antarctica, cum ar fi umanoizi ce se află în structuri masive sub suprafață. Se pare că arheologii n-au descoperit decât o mică parte a structurii, restul fiind acum îngropați sub gheață. Structura are conturul unui octogon şi ocupă mai mult de 62 de acri.

Într-un videoclip YouTube publicat în 2017, cercetătoarea Linda Moulton Howe îl intervievează pe Brian „S”. Linda a primit un e-mail de la un ofițer al Marinei Americane, ce avea atunci vârsta de 61 de ani, în care a povestit faptul că atunci când se afla în Antarctica, echipajul său – C130 – s-a confruntat cu o mare ciudățenie între 1984/1985 și 1987. De câteva ori, el și colegii săi au observat mai multe discuri de argint ce au apărut pe cer. Brian a mai spus că a văzut o intrare într-o bază de umană-extraterestră, despre care superiorii săi i-au spus să păstreze tăcerea.

Brian „S” a mai spus că într-o bază umană din apropierea lui Murray Birdland, mai mulţi oameni de ştiinţă au dispărut vreo 2 săptămâni şi atunci când ei au reapărut, n-au mai vrut să vorbească deloc, chipurile lor fiind terifiate. Brian crede că fiinţe non-umane au fost şi lucrează acum pe planeta noastră, numai că existenţa lor este ascunsă de oficialităţi din motive necunoscute.

Brian a mai dezvăluit că umanoizi de pe alte planete se află în Antarctica, într-o bază extraterestră situată sub gheţurile Antarcticii, la aproximativ 3 km adâncime, şi care ar avea o vechime de 34 de milioane de ani. Urmăriţi mai jos videoclipul în care găsiţi toate aceste informaţii.


Lasă un comentariu