Într-o carte ni se prezintă presupusul interviu luat de o femeie din Forţele Aeriene Americane unui extraterestru prăbuşit la Roswell în 1947: „Nu sunt o fiinţă biologică”! Atunci, ce era: robot / inteligenţă artificială?


Imagine generata de Microsoft AI

Lawrence Spencer a scos în anul 2008 o carte, care (pretinde autorul) s-ar baza pe interviurile secrete și notele personale primite de la Matilda O’Donnell MacElroy, care a lucrat ca şi cadru medical în cadrul Forțelor Aeriene Americane, staționând la Roswell Army Air Field 509th Bomb Group. Femeia pretindea că ar fi intervievat, în lunile iulie și august 1947, o fiinţă extraterestră, a cărei navă s-a prăbușit lângă Roswell, New Mexico (SUA), pe 8 iulie 1947.

Iată un fragment din carte şi din presupusul interviu luat fiinţei extraterestre de către Matilda O’Donnell MacElroy:

* În iulie 1947, o navă spaţială extraterestră s-a prăbuşit, mai multe fiinţe fiind deja moarte. Când am ajuns acolo, am aflat că una dintre creaturi de la bordul navei a supraviețuit accidentului, fiind conștientă și aparent nevătămată.

* Niciunul dintre membrii personalului prezent nu a putut comunica cu supraviețuitorul extraterestru, întrucât ființa nu a comunicat verbal sau prin vreun semn recunoscut. Totuși, în timp ce am examinat „pacientul” pentru leziuni, am înțeles imediat că ființa extraterestră încerca să comunice cu mine prin „imagini mentale”, sau „gândire telepatică”.

* Am raportat imediat acest lucru domnului Cavitt. Cum nicio altă persoană prezentă nu putea percepe aceste gânduri, iar extraterestrul părea capabil și dornic să comunice cu mine, s-a decis, după o scurtă consultare cu un ofițer superior, că aș putea însoți extraterestrul supraviețuitor la baza militară. Acest lucru s-a datorat parțial faptului că eram asistentă medicală și puteam să mă ocup de nevoile fizice ale creaturei. Eram singura femeie de acolo şi singura care nu purta armă. Apoi, am fost desemnată permanent pentru a servi drept „însoţitoare” a creaturei extraterestre în orice moment.

* Datoria mea a fost să comunic și să intervievez extraterestrul și să fac un raport complet cu tot ce am descoperit către autoritățile de comandă. Ulterior, mi s-au furnizat liste specifice de întrebări care mi-au fost furnizate de către personalul militar și nemilitar.

* De asemenea, l-am însoțit pe extraterestru în orice moment, în timpul testelor medicale la care extraterestru a fost supus de către personalul din numeroase agenții guvernamentale.

* Am primit o promovare la gradul de sergent principal pentru a-mi îmbunătăți rating-ul de securitate, salariul crescându-mi de la 54 de dolari pe lună până la 138 de dolari pentru această misiune foarte neobișnuită. Am îndeplinit aceste sarcini din 7 iulie 1947 până în august 1947, moment în care extraterestrul a murit.

* Deși nu am fost niciodată lăsată singură cu extraterestrul, am avut acces neîntrerupt la comunicarea cu extratereștrul timp de aproape 6 săptămâni. În continuare, este o prezentare generală și un rezumat al amintirilor mele personale despre pilotul aeronavei extraterestre, pe care îl numeam „Airl”. Simt că este de datoria mea, în interesul cetățenilor de pe Pământ, pentru a dezvălui ceea ce am învățat din interacțiunea mea cu „Airl” în timpul celor 6 săptămâni.

* Deși am servit ca asistentă medicală în Forțele Aeriene ale Armatei, nu am fost pilot sau tehnician. În plus, nu am avut niciun contact direct cu nava spațială sau cu alte materiale recuperate de la locul accidentului la acel moment sau ulterior. Înțelegerea mea despre comunicările pe care le-am avut cu „Airl” se bazează pe propria mea capacitate subiectivă de a interpreta sensul gândurilor și imaginilor mentale pe care le-am putut percepe.

* Comunicarea mea cu extraterestrul nu a constat într-o „limbă vorbită”, în sens convențional. Într-adevăr, corpul extraterestrului nu avea „gură” prin care să vorbească. Comunicarea noastră a fost prin telepatie. La început, nu l-am putut înțelege pe Airl foarte clar. Am putut percepe imagini, emoții și impresii, dar mi-a fost greu să le exprim verbal. Odată ce Airl a învățat limba engleză, el și-a putut concentra gândurile, mai precis, folosea simboluri și semnificații ale cuvintelor pe care le puteam înțelege.

* Învățarea limbii engleze a fost făcută ca o favoare pentru mine. A fost mai mult pentru propriul meu beneficiu decât pentru persoana sa. Până la sfârșitul sesiunilor noastre de interviuri, am devenit mai pricepută să înțeleg gândurile lui Airl ca și cum ar fi ale mele. Cumva, gândurile sale deveneau gândurile mele. Emoțiile sale au devenit emoțiile mele.

Şi iată şi câteva dintre dezvăluirile făcute de extraterestru în timpul interviurilor pe care doamna Matilda O’Donnell MacElroy pretinde că le-ar fi avut cu această creatură:

Întrebare (Î): Ești rănit?
Răspuns (R): Nu.

Î: Ai nevoie de îngrijiri medicale?
R: Nu.

Î: Ai nevoie de hrană, apă sau alte alimente?
R: Nu.

Î: Ai nevoi speciale de mediu, cum ar fi aer, temperatură, presiunea aerului sau deșeuri necesare a fi eliminate?
R: Nu, nu sunt o fiinţă biologică.

Î: Corpul tău sau nava spațială poartă germeni sau vreo contaminare care poate fi dăunătoare oamenilor sau altor forme de viață de pe Pământ?
R: Nu sunt germeni în spaţiul cosmic.

Î: Vor veni alții ca tine să te caute?
R: Da.

Î: Specia ta deţine arme?
R: Da, arme foarte distructive.
(Nu am înțeles natura exactă a tipului de arme care s-ar putea să aibă, dar nu am simțit că ar exista vreo intenție răuvoitoare în a le folosi).

Î: De ce s-a prăbușit nava ta spațială?
R: A fost lovită de o descărcare electrică din atmosferă, care ne-a făcut să pierdem controlul.

Î: Cum zboară nava ta spațială?
R: Este controlată prin minte.

Î: De pe ce planetă ești?
(Din moment ce nu sunt astronom, nu am cum să gândesc în termeni de stele, galaxii, constelații. Impresia e că provine de pe o planetă din centrul unui grup uriaș de galaxii).

Î: Te-a trimis guvernul tău să se întâlnească cu liderii noștri?
R: Nu.

Î: De cât timp știi despre Pământ?
R: Cu mult timp de apariţia oamenilor.

Î: Poți să ne descrii lumea ta de acasă?
R: Loc de civilizaţie / Cultură / Istorie / Planetă mare / Resurse bogate / Putere / Cunoaştere / Înţelepciune / Două stele / Trei luni.

Î: Care este starea de dezvoltare a civilizației tale?
R: Este veche. Trilioane de ani. Progres. Victorie. Obiective / idei înalte.

Î: Crezi în Dumnezeu?
R: Noi gândim.

Î: Există o altă formă de inteligenţă în Univers, în afară de voi?
R: Există peste tot. Noi suntem cei mai elevaţi.

Dacă interviul este unul autentic, şi nu produsul imaginaţiei unei femei, cel mai şocant răspuns al extraterestrului este acesta: „Nu, nu sunt o fiinţă biologică”. Atunci, ce sunt ei, cei care se presupune că ar veni pe Terra să ne viziteze? Roboţi? Inteligenţă Artificială?

Sursa articolului: cartea „Alien Interview” (descărcare în format .pdf de AICI).

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO