Demonii-extratereştri vor să ne fure sufletele, cu ajutorul rachetelor nucleare? Avertismentul unui pastor


Mulți cercetători ozenişti sunt reticenți în a aborda teoria conform căreia „extratereștrii ne mănâncă sufletele”. Adevărul este, totuși, că există mai multe dovezi înregistrate ale mai multor martori, care susţin această teorie. Şi totuşi, subiectul este atât de tulburător încât mulţi aleg să-l ignore de-a dreptul.

Unul dintre cele mai vechi și mai interesante cazuri este cel al unui bărbat pe nume Paul Inglesby. Cu doar 1 an înainte de izbucnirea celui de-al doilea război mondial, Inglesby – care a murit în 2010 – a suferit un caz foarte grav de malarie. Atât de grav a fost, încât o vreme tânărul Inglesby se afla între viață și moarte.

Atunci, el a avut un vis înspăimântător. Se făcea că într-un viitor apropiat, nişte nave zburătoare neidentificate zburau pe cerul plin de foc și fum al planetei noastre, lansând rachete nucleare în mai multe orașe din lume, ucigând miliarde de oameni și provocând distrugeri la nivelul întregului Pământ. OZN-urile nu erau însă pilotate de extratereștri, ci de entități demonice al căror scop era să „sugă” sufletele celor uciși în infernul de foc, care copleșea rapid Pământul și aproape tot ce se afla pe el.

Pentru Inglesby, a fost literalmente un semnal de trezire. Boala a fost învinsă, iar Inglesby a ieșit din starea lui inconștientă și și-a petrecut restul vieții urmând o carieră religioasă. El a avertizat oamenii să evite problema OZN-urilor, temându-se ca oamenii să nu fie prinși de monștri demonici răuvoitori, toate acestea descrise de Inglesby în cartea sa din 1978, „OZN-urile și creștinul”.


Lasă un comentariu