Site de secrete, stiinta si metafizica

Meduza ciudată din lanul de orz

0 9

meduzaUn fermier din Marea Britanie a avut parte de o surpriză de proporţii când şi-a văzut recolta de orz. Şi asta pentru că în ea apăruse un model unic şi extrem de bizar, cu formă de… meduză. Potrivit jurnaliştilor de la “The Sun”, desenul de aproape două sute de metri, apărut în Kingstone Coombes, Oxfordshire, este unul dintre cele mai ciudate pe care experţii le-au văzut vreodată.

Fanii fenomenelor paranormale, care cred că astfel de modele sunt create de OZN-uri, cu siguranţă vor spune acelaşi lucru şi de această dată. “Am văzut modele cu fluture şi păsări până acum, dar acesta este primul cu o meduză”, a declarat Karen Alexander, specialist în domeniu. De altfel, el a precizat că desenul este absolut imens, fiind de trei ori mai mare decât majoritatea modelelor de acest gen, considerându-l în aceeaşi măsură unul extrem de interesant.

“Încercăm să-i desluşim semnificaţia, însă până acum pare să fi apărut de nicăieri”, a mai adăugat Karen, conform “The Sun”.

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie