Există 2 OZN-uri uriașe, situate pe fundul Oceanului Pacific, în largul coastei statului Peru? Google Earth nu poate minţi…


Cu ani în urmă, în Peru existau zvonuri despre prezența unei baze submarine situată de-a lungul coastei, în Oceanul Pacific. Unii au spus că este o bază extraterestră, alții au susținut că este o bază secretă militară. Scanând fundul oceanului, în largul coastei de lângă Lima (Peru), ne apare un obiect în formă de disc perfect, cu un diametru de 6,4 km, care pare deplasat în comparație cu fundul oceanului din jur.

Ar putea sa fie:
1. O farfurie zburătoare uriașă care plutește deasupra unei găuri negre.
2. O construcție solidă care se poate deschide și închide, ce ar putea duce la o bază submarină.

Un alt obiect perfect în formă de disc, cu un diametru de 4 km, apare în partea de jos a fundului oceanului, la 385 km distanță de primul disc. Acest disc pare de asemenea deplasat și ne putem întreba dacă este un OZN prăbușit.

Este posibil ca martorii, care cu ani în urmă au văzut OZN-uri în largul coastei capitalei statului Peru – Lima, să aibă dreptate că există o bază extraterestră submarină?

Coordonatele posibilelor baze submarine / OZN-uri pot fi văzute pe Google Earth:
Obiectul 1: 10°45’36.43″S 82°21’52.43″W
Obiectul 2: 14°12’23.11″S 81°38’53.57″V

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock