Extratereștrii au venit pe Pământ pentru a preveni războaie nucleare!? Declaraţii incredibile ale celebrului astronaut Edgar Mitchell…


Edgar Mitchell (1930 – 2016) a fost un astronaut american, membru al echipajului spațial Apollo 14, al șaselea om care a pășit pe suprafața Lunii. Bun, unii susţin că omul n-a ajuns niciodată pe Lună, totul nefiind decât o regie marca NASA (dar asta e alt aspect despre care nu vom vorbi în acest articol).

Însă, sunt foarte interesante opiniile lui Edgar Mitchell cu privire la OZN-uri şi extratereştri. Astfel, celebrul astronaut și-a exprimat public opiniile sale potrivit cărora este „90% sigur că multe dintre miile de obiecte zburătoare neidentificate sau OZN-uri, înregistrate din anii 1940, aparțin unor vizitatori de pe alte planete” și că OZN-urile au fost „subiectul dezinformării” pentru a devia atenția și de a crea confuzie, astfel încât adevărul să nu iasă la iveală.

Mai mult, într-un articol publicat în 2015 în cotidianul britanic Mirror, Edgar Mitchell şi-a exprimat părerea că extratereştrii sunt fiinţe doritoare de pace şi ei ar fi venit pe Terra încă din anii ’40, pentru a preveni un război nuclear pe Terra. Iată ce spunea Edgar Mitchell în 2015: „Propria mea experiență de a vorbi cu oamenii a arătat clar că extratereştrii încercaseră să ne împiedice să mergem la război și să contribuie la crearea păcii pe Pământ. Am vorbit cu mulți ofițeri ai Forțelor Aeriene Americane care au lucrat la depozitele de arme nucleare din timpul războiului rece. Mi-au spus că sunt OZN-uri văzute frecvent deasupra lor și, deseori, rachetele erau dezactivate. Alţi ofițeri de pe bazele de pe coasta Pacificului mi-au spus rachetele lor de test au fost doborâte frecvent de navele extraterestre. A fost multă activitate în acele zile”.

Oare chiar aşa să fie?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock