Templul satanic – o nouă şi periculoasă organizaţie politică care luptă împotriva creştinismului şi conservatorismului


Probabil că mulţi dintre voi aţi auzit de Biserica Satanistă; adepţii săi cred în Satana, văzută ca o fiinţă reală şi realizează o mulţime de ritualuri negre. Dar, în 2013, a apărut ceva asemănător, „Templul Satanic”, care, spre deosebire de Biserica Satanistă, se vrea a fi o mişcare politică. Pentru adepţii Templului Satanic, adevăraţii adversarii sunt „conservatorii şi creştinii”.

Iată ce spune unul dintre fondatorii acestui curent: „În mod tradiţional, practica satanistă era una privată, în spatele uşilor închise, cu lumânări negre. Spre deosebire de filozofia satanistă, în care satanismul reprezintă o rebeliune contra autorităţii arbitrare, noi credem că este nevoie de un anumit nivel de participare politică. Cred că trebuie să mergem în spaţiul public şi să ne anunţăm fără ruşine”.

În 2016, pe Facebook „Templul Satanic” anunţa că are 50.000 de membri; probabil că acum numărul lor este mult mai mare. În mass-media oficială, Templului Satanic a început să i se facă reclamă pozitivă. Iată o reclamă de pe „Huffington Post”:

Sataniștii se dovedesc a fi tot ceea ce credeți că nu sunt: ​​patrioți, caritabili, etici, egalitarişti. Acest lucru reiese din documentarul „Heil Satana?” – cel care prezintă crearea Templului Satanic, o mișcare care nu are nimic de-a face cu Satana. Înființată în 2013, organizația este parte integrantă a religiei moderne, a coaliției activiste politice și a revoluției meta-culturale. Respingând iconografia care a speriat mult timp America Evanghelică – diavolul, sacrificiul ritualic, coarnele, pentagramele, așa-numita Liturghie Neagră – Templul Satanic urmărește să atragă atenția oamenilor, oferindu-le mesaje de libertate, compasiune și dreptate pentru toți.

Dar, în ciuda faptului că cei de la Templul Satanic pretind că „nu se închină lui Satana”, ei realizează „ceremonii negre”, fac ritualuri cu pentagrame și caută să instaleze statui cu Baphomet în locații publice proeminente.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO