Cercetătorii de la Universitatea Harvard au descoperit în ADN-ul uman un mesaj de la Dumnezeu pentru pământeni


ADN UniversCercetătorii de la Universitatea Harvard au anunţat azi că au descoperit ceea ce pare a fi un mesaj de la Dumnezeu în interiorul genomului uman, scrie site-ul The Daily Currant. După ce au explorat o secţiune de ADN necodat, o echipă de geneticieni de top au descoperit o secvenţă de cuvinte în limba aramaică veche, prin care Dumnezeu îşi confirmă existenţa Sa pe Pământ şi rolul Său în crearea vieţii pe Pământ.

Descoperirea incredibilă reprezintă aproape o dovadă irefutabilă a existenţei lui Dumnezeu în Univers şi a rolului său în procesul de evoluţie prin selecţie naturală. Mesajul a fost descoperit atunci când cercetătorii au observat modele matematice ciudate care apar într-o anumită secţiune a genomului.

„Ştiu că modelele nu apar natural”, explică Charles Watson, un cercetător de top al proiectului, „dar nu am putut veni cu o explicaţie convingătoare. De aceea, am început să conectăm modelele cu bazele de date de limbi străine şi am fost şocaţi să aflăm că modelele corespund vechii limbi aramaice”.

Uimiţi de descoperire, echipa a contactat experţi în limba aramaica veche, limbă vorbită de Iisus acum 2.000 de ani. Decodat, meajul sună astfel: „Bună, copii. Aici este Iehova, adevăratul Dumnezeu. Aţi descoperit secretul creaţiei. Acum împărtăşiţi-l cu întreaga lume.”

Watson, care înainte era un ateist convins, a devenit un înfocat creştin după această incredibilă descoperire…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO