Un videoclip din 2019 arată „în direct” o răpire extraterestră?


Binecunoscutul „vânător on-line” de fenomene paranormale, OZN-uri şi extratereştri, Scott C. Waring, de pe site-ul ufosightingsdaily.com, ne prezintă un caz extrem de ciudat, care a avut loc la sfârşitul anului 2019.

Citez din articol:

„Mi-a venit în e-mailul meu următoarea întâmplare: o cameră video a surprins ceva bizar în 2019. Un tip iese afară din casă, și apoi brusc este tras în sus de ceva și dispare. Acest lucru nu ar trebui să fie posibil, însă există două posibilități. ori bărbatul a fost răpit de un OZN, sau, el însuși este un extraterestru.

De-a lungul istoriei au existat povești despre zei care creează copii pe pământ. Ei bine… nu erau zei, ci extratereștri cu puteri asemănătoare lui Dumnezeu. Această persoană din videoclip… este un extraterestru.

Martorul ocular afirmă: „În această dimineață, logodnica mea și cu mine ne uitam prin videoclipurile noastre înregistrate și am găsit o eroare ciudată. Ea a spus: „Uite Ring, ori ai fost răpit de extratereștri sau doar ai făcut parte din răpire! Oricum, a fost chiar amuzant!”

Precum se vede şi în imaginea de mai jos, eu cred că totul e doar o glumă, videoclipul fiind editat.


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock