Un chip uman de rege apare pe o stâncă de pe Marte. De ce NASA nu îl studiază mai bine?


Fața unui umanoid cu barbă (ce se aseamănă cu un rege), descoperită pe o stâncă de pe planeta Marte, ar fi putut fi sculptată de extratereştri, concluziona o lucrare științifică apărută în 2017. Potrivit studiului de acum 2 ani, publicat în „Jurnalul de Explorare Spațială”, se pare că există un profil de fiinţă umană cu barbă, cu un coif asemănător unei păsări, în partea de sud-est a unui crater aflat în regiunea Utopia Planitia de pe Marte.

Cercetătorii cereau acum 2 ani Agenţiei Spaţiale Americane (NASA) să obțină urgent imagini suplimentare ale acestui chip, pentru a investiga mai departe posibilitatea existenţei primei dovezi a existenței unei vieți extraterestre inteligente.

În lucrare se spun următoarele: „Caracteristicile faciale includ un ochi, un nas, o gură, o mustață și o barbă, în timp ce coiful se aseamănă cu o pasăre. În cele patru imagini NASA se confirmă coerența portretului uman. Recomandăm ca NASA și echipa de imagistică de la Universitatea din Arizona să direcționeze sonda spațială MRO pentru a obține imagini suplimentare ale acestei caracteristici anormale. Noile imagini satelitare ar trebui să fie făcute în momente diferite ale zilei și sub diferite unghiuri solare pentru analize suplimentare. Dacă aceste caracteristici se dovedesc a fi viabile, încurajăm explorarea de către roboţii spaţiali a acestui sit arheologic, ca prim candidat pentru studierea potențialelor artefacte de pe suprafața planetei Marte”.

Cercetătorii provin de la Societatea pentru Cercetare Planetară SETI și de la Institutul Cydonia – două organizații independente, formate din oameni de știință și cercetători care au ca interes studiul anomaliilor observate pe planete și pe sateliții din sistemul solar, ale căror origini ar putea fi rezultatul unui design extraterestru inteligent.

Scepticii resping această asemănare, spunând că totul nu este decât o pareidolie. Pareidolia apare atunci când creierul vede obiecte familiare sau forme în stânci, nori sau alte lucruri.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock