Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

O teorie alternativă privind originea cuvântului „America”: ni s-au ascuns informaţii pentru a nu afla faptul că Pământul a fost condus din vechime de „şerpi înaripaţi” / „dragoni”, adică specii extraterestre reptiliene?


Istoria oficială ne învaţă că numele continentului America provine de la Amerigo Vespucci, un mare navigator italian de la sfârşitul secolului al XV-lea şi începutul secolului al XVI-lea. Chiar Wikipedia ne spune acest lucru:  „În cinstea sa, ca unul dintre cei mai mari navigatori ai Noii Lumi continentul descoperit îi poartă numele, începând din anul 1507”. Dar ăsta să fie adevărul sau el e din nou distorsionat?

Citând cartea „Doctrina secretă” de H.P. Blavatsky, aflăm că închinarea la dragoni și la soare erau credinţe universale pe Pământ cu mii de ani în urmă. „Tradiția Dragonului și a Soarelui este reluată în fiecare parte a lumii, dar cultul este acum păstrat mai ales în China și în țările budiste”.

În cartea sa „Noua ordine mondială: vechiul plan al societăţilor secrete”, scriitorul şi cercetătorul William T. Still arată că America a fost numită „Țara șerpilor înaripaţi” de către indienii din Peru. James Pyrse a cercetat un articol scris în revista Societăţii Teosofice intitulată „Lucifer”, care oferă o analiză a originii cuvântului „America”. Zeul șef al indienilor mayaşi din America Centrală a fost Quettzalcoatl / Kukulkan („șarpele cu pene“), care, în Peru a mai fost numit şi Amaru, teritoriul fiind cunoscut sub numele de Amaruca.

Pyrse spune: „Amaruca se traduce literalmente ca „Tărâmul şerpilor înaripaţi”. El susține astfel că numele Americii derivă din Amaruca, şi nu după numele exploratorului Amerigo Vespucci. Acest lucru demonstrează că închinarea la șerpi/şerpi înaripaţi (dragoni) era un lucru comun în toate culturile.

Interesant e faptul că celebrul sit arheologic Machu Picchu este şi el situat în „Amaruca”. Incaşii considerau că „Machu Picchu”, adică „Mama Pământ“ este o fiinţă cu puteri supranaturale şi că întregul loc este izvorul lumii.

Aşa cum scriam într-un articol din martie 2018 (Misterul din spatele “porţilor stelare” antice sau a podurilor “Einstein-Rosen”. Se poate călători instantaneu prin ele, în timp şi spaţiu, în întreg Universul?), la Machu Picchu găsim Templul celor Trei Ferestre. Textele vechi indică faptul că cele trei ferestre au fost perfect aliniate pentru a lăsa lumina Soarelui solstițiului de vară să ajungă într-un unghi aproape perfect. Potrivit incaşilor, copiii zeului-Soare Viracocha au intrat în lume prin trei deschideri misterioase dintr-un munte și au dat naștere civilizației incaşe. Legenda antică spune că frații Ayar au coborât prin trei portaluri (cele 3 ferestre) pentru a-i crea pe oameni. Ar putea acest eveniment să descrie tehnologia porţilor stelare, pentru vizitatorii extratereştri care au venit în Peru, prin aceste trei ferestre?

Au fost aceşti vizitatori extratereştri („şerpii înaripaţi” / dragonii) la care se închinau oamenii în vechime? De ce aceşti dragoni se regăsesc în atâtea legende şi basme de pe tot globul? E clar că în trecutul îndepărtat al omenirii ei au constituit un fenomen global…

Mai mult decât orice altă naţiune, chinezii au adoptat dragonul ca simbol al civilizaţiei lor; ei credeau că Dragonul ceresc ar fi fost Tatăl primei dinastii a împăraţilor Divini. În Biblie au fost menţionaţi de către profeţi şerpi zburători cu flăcări, care au fost de fapt veneraţi şi în vechiul Mexic. Tradiţii din Ţara Galilor spun că în vremea adorării Soarelui, pe timpul domniei lui Prydain, fiul lui Aedd cel Mare, dragonii au purtat copiii zeiţei Keridwen, până la casa lor din ceruri. Iniţiaţi din Egipt şi India au asociat Regele Dragon cu Saturn – Tatăl zeilor; se pare că acesta a avut o oarecare legătură mistică atât cu regele Arthur, cât şi cu religia celţilor.

Dar, de ce ni se ascund aceste lucruri? De ce ni se ascunde originea adevărată a cuvântului America? De ce se falsifică istoria? Oare pentru a nu şti că o specie reptiliană de extratereștri a condus Pământul încă din cele mai vechi timpuri?


Lasă un comentariu