Iată o imagine apropiată a satelitului misterios Black Knight, despre care se spune că ar fi o navă extraterestră străveche…


De pe grupul de Facebook Aliens, avem următoarea postare în care se afirmă: „Iată o imagine apropiată a satelitului Black Knight, acolo unde se pot vedea toate caracteristicile unei nave extraterestre. Nu a fost editat deloc şi este fotografia originală”.

Se ştie povestea satelitului „Black Knight” (cel puţin, aici pe site, am spus-o de mai multe ori). Satelitul “Black Knight” sau “Cavalerul negru” este unul din subiectele cele mai misterioase din această lume. Se spune că în anul 1953, cu 4 ani înainte ca URSS să lanseze Sputnik-1, primul satelit lansat de om, “Black Knight” a fost observat de către Dr.Lincoln La Paz, de la Universitatea din New Mexico. Cum diverse rapoarte circulau în jurul lumii, Departamentul de Stat al SUA l-a însărcinat pe Clyde W.Tombaugh (descoperitorul planetei pitice Pluto în 1930) să încerce desluşirea misterului. Dar Pentagonul n-a dat publicităţii niciodată rezultatele Dr. Tombaugh.

În 1973, scriitorul scoțian Duncan Lunan a analizat mesajele ciudate de pe Black Knight primite de cercetătorii radio norvegieni, creând astfel o hartă stelară centrată pe steaua Epsilon Bootis, aşa cum era ea văzută de pe Pământ acum 13.000 de ani. Aşadar, Black Knight ar fi putut fi o “carte de vizită extraterestră”. Deci, se crede că “Black Knight” ar putea avea o vechime de 13.000 de ani.

Pe de altă parte, conform site-ului Popular Mechanics, „Black Knight” a fost fotografiat de NASA în 1998 şi este cunoscut ca obiectul „STS088-724-66”, nefiind altceva decât unul din „gunoaiele spaţiale” care înconjoară Pământul şi care sunt situate sub 2.000 de km deasupra Pământului.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock