Iată o imagine apropiată a satelitului misterios Black Knight, despre care se spune că ar fi o navă extraterestră străveche…


De pe grupul de Facebook Aliens, avem următoarea postare în care se afirmă: „Iată o imagine apropiată a satelitului Black Knight, acolo unde se pot vedea toate caracteristicile unei nave extraterestre. Nu a fost editat deloc şi este fotografia originală”.

Se ştie povestea satelitului „Black Knight” (cel puţin, aici pe site, am spus-o de mai multe ori). Satelitul “Black Knight” sau “Cavalerul negru” este unul din subiectele cele mai misterioase din această lume. Se spune că în anul 1953, cu 4 ani înainte ca URSS să lanseze Sputnik-1, primul satelit lansat de om, “Black Knight” a fost observat de către Dr.Lincoln La Paz, de la Universitatea din New Mexico. Cum diverse rapoarte circulau în jurul lumii, Departamentul de Stat al SUA l-a însărcinat pe Clyde W.Tombaugh (descoperitorul planetei pitice Pluto în 1930) să încerce desluşirea misterului. Dar Pentagonul n-a dat publicităţii niciodată rezultatele Dr. Tombaugh.

În 1973, scriitorul scoțian Duncan Lunan a analizat mesajele ciudate de pe Black Knight primite de cercetătorii radio norvegieni, creând astfel o hartă stelară centrată pe steaua Epsilon Bootis, aşa cum era ea văzută de pe Pământ acum 13.000 de ani. Aşadar, Black Knight ar fi putut fi o “carte de vizită extraterestră”. Deci, se crede că “Black Knight” ar putea avea o vechime de 13.000 de ani.

Pe de altă parte, conform site-ului Popular Mechanics, „Black Knight” a fost fotografiat de NASA în 1998 şi este cunoscut ca obiectul „STS088-724-66”, nefiind altceva decât unul din „gunoaiele spaţiale” care înconjoară Pământul şi care sunt situate sub 2.000 de km deasupra Pământului.


Lasă un comentariu